Prince of Persia: The Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time

Wat zou je doen als de dood was een stap achter je proberen om uw leven te nemen? Prince of Persia: Warrior Within, Dahaka, een verschrikkelijke beest, zal proberen jagen je naar beneden. De actie-adventure historische video game is het vervolg op Prince of Persia: The Sands of Time en is beschikbaar voor download op de PlayStation 2 games torrents websites.
Het spel werd ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft en vrijgegeven voor de PlayStation 2, GameCube, Xbox en Microsoft Windows op 2 december 2004. In aanvulling op het vorige spel, Warrior Within is voorzien van nieuwe vaardigheden, wapens en mogelijkheden van de strijd. Het laatste spel heeft donkerder en bloederige toon dan de voormalige spel. De derde release in de serie, Prince of Persia: The Two Thrones werd uitgebracht op 30 november 2005 en de vierde, Prince of Persia: The Forgotten Sands werd uitgebracht op 18 mei 2010.
U zal de controle De prins die een nieuwe kracht in het spel is: een cirkelvormige "golf" van zand, dat gelijktijdig doodt alle vijanden die hem omringen. Een oude man legt de Prins de reden waarvan hij dood wilde: wie de Sands of Time uitgebracht zal zeker sterven "Uw lot is geschreven. Je zal sterven. "Dahaka, als hoeder van de tijdlijn, is belast met hem te doden. In een poging om hem te stoppen, De Prins zet koers naar het eiland Time, waar de keizerin van tijd creëerde de Sans. Na een gevecht met een mysterieuze vrouw, de prins krijgt op het eiland Time onbewuste.
Prince of Persia: Warrior richt Binnen meer op exploratie en melee aanvallen, parkour en freerunning. Wereld van het spel is niet-lineair. Je zult vaak terugkeren naar reeds bezochte plaatsen of zelfs reistijd portals terug naar bekende locaties te krijgen. U zult geheime gebieden waar je wapens en punt dat het spel zal uitmonden ontdekt vinden.
De PlayStation 2-versie van het spel kreeg opvallend goede recensies en scores van zowel critici als gebruikers. GameSpot noemde het spel "een dominante spel op zijn eigen merites, maar het is identiek aan het eerste spel in één opzicht. Iedereen die op afstand geïnteresseerd in het spelen van een actiegame op hun gsm moet downloaden" 1UP scoorde het spel met 90/100 onder vermelding van "Een gevolg van deze aanpak is dat donkerder dat spel verliest een deel van wat maakte The Sands of Time uniek. In plaats van een charmant en bijna dom karakter zoals we eerder zagen, de Prins hier meer eendimensionaal."