PS3 games torrents

PS3 games torrents

Batman Arkham Origins is het spel dat teruggaat tot het begin toen Batman was gewoon een rookie en hij was gewoon te leren over zijn vijanden en de stad die later zal hij iets te redden. Het verhaal gaat ver terug toen Bruce Wayne op het masker heeft gezet voor slechts twee jaar en op de kerstavond nacht zijn vijand Black Mask is een $ 50.000.000 bounty zette op zijn hoofd. Als u wilt om dit spel te downloaden vandaag dan kunt u krijgen als uit een vrije PS3-games torrents website en neem een ​​kijkje op de andere games die je daar vinden, misschien heb je iets interessant om te spelen op je PlayStation 3 te vinden.
Het spel is nu als de vorige een open wereld waar je kunt verkennen van de oude en de nieuwe Gotham die worden gescheiden door een lange brug en er is een snellere reis optie die je kunt vertrouwen. En zoals ik al eerder gezegd het verhaal vindt plaats tijdens de kerstavond nacht, wat een excuus waarom de stad is levenloos en kunt u geen bewegende voertuigen of voetgangers, dat is een beetje absurd zien, maar we rolde met haar. De bounty dat Black Mask op je hoofd heeft gezet heeft als doel om een ​​bos van uw klassieke vijanden te lokken en ze proberen je te vermoorden.
Gameplay is hetzelfde gebleven en de bekende en geliefde gevechtssysteem is niet veranderd waardoor deze game zo geweldig als vóór en u zult het zelfde ritme em hebben 'omhoog of stealth aanpak van de missies en er zijn natuurlijk een aantal verbeteringen, hoewel dit spel wordt gezegd dat het een prequel en de tijd van de actie is voor het evenement in het Arkham Asylum en City. U kunt nu doen stealth takedowns waarin je missies in plaats van makkelijker dan interessanter te maken, maar er zijn nieuwe dingen die dit spel koel te maken en een van hen is de plaats delict onderzoeken waar je gaat in de detective mode en je zal de gebeurtenissen die tijdens plaatsvonden reconstrueren het moment dat het misdrijf plaatsvond. Dit alles met het oog op aanwijzingen die je zullen leiden tot uw belangrijkste vijand te vinden.
Boss fights zijn wat maken dit spel super complex en je zal nooit gebruik maken van de dezelfde strategie te nemen van andere bazen en dit maakt dit spel meer geweldig en niet repetitief en saai. U zult iconische gezichten uit het Batman universum zoals ontmoeten: Joker, Bane, Deadshot, Poison Ivy, Mr Freeze, Penguin, Black Mask en vele anderen en je zult ook aan bekende gezichten die je bondgenoten als rechercheur Gordon of Oracle zijn en laten niet vergeten over Enigma en zijn puzzels die je kunt oplossen als side missies.
Een nieuwe functie aan het spel is de multiplayer-modus, waar u en uw vrienden een basis third person shooter waar je ofwel zal zijn op Joker of Bane's team kan spelen en je zal ook worden opgejaagd door Batman en Robin, dus je moet voorzichtig zijn voor dat ook. Tot slot denk ik dat dit spel is een geweldige aanvulling op de Arkham-serie en je zeker hebben om het te spelen, ik vond het geweldig en ik ga graag naar het Arkham Knight te spelen, de nieuwste game uit deze serie, dat dit jaar werd uitgebracht . Dus aarzel niet en download dit spel vandaag gratis van onze gratis PS3-games torrents website!