PS Vita spel torrent downloaden

PS Vita spel torrent downloaden

Soul Sacrifice is het spel dat je dagen en nachten zal achtervolgen als het verhaal is niet een gebruikelijke. Hoe vaak in je leven heb je tegenkomt boze mensen die je willen gebruiken als een offer onsterfelijk te blijven? In Soul Sacrifice, speel je in de rol van een onschuldige omstander, die werd gevangen genomen en te sterven. Magusar is wreed en niet te stoppen tovenaar die om in leven te blijven ... voor altijd doodt. In het begin van het spel ontmoet je een spraakzame boek, genaamd Librom, die een verzameling van verhalen over gevechten tussen monsters en tovenaar uit het verleden bevat. Je doel in het spel is om het boek in te voeren, de strijd van de monsters in het, en uiteindelijk zul je genoeg kracht krijgen om te verslaan Magusar.
Nu dat je weet in grote lijnen het verhaal van het spel, laten we eens een kijkje dichter bij wat je zou moeten doen. Het vechtsysteem is gebaseerd op het opslaan en het opofferen van beide bondgenoten of vijanden wanneer ze instorten. Als je een vijand te redden, krijg je een klein deel van de gezondheid die verlaagt bij de bestrijding of wanneer u een bondgenoot te redden. Afhankelijk van hoe barmhartig je bent, kunt u doden of in leven te houden uw bondgenoten. Als u ervoor kiest om een ​​te offeren, heb je de mogelijkheid om een ​​krachtige spreuk te maken. U kunt echter niet genezen of herleven een geofferd speler. In plaats daarvan kunt u delen van je lichaam op te offeren, op deze manier krijgt u een spreuk die zal u toelaten om een ​​aantal van uw beschadigde vaardigheden verbeteren gegoten, in het voordeel van andere vaardigheden die je minder nodig hebt.
De actie-adventure video game werd ontwikkeld door Marvelous AQL en Japan Studio, uitgegeven door Sony Computer Entertainment en uitgebracht op verschillende data wereldwijd, exclusief voor de PlayStation Vita. Een beta-versie van het spel werd uitgebracht in 2014 onder de titel "Soul Sacrifice Delta". Indien u interesse hebt in het spel, kun je PS Vita spel torrent downloaden en te proberen een unieke gameplay en ervaring.
Het spel ontving gemengde aan positieve reviews op de release, met lof voor de games verhaal, gameplay, visuals ao Level7.nu gaf het spel een score van 90/100 onder vermelding van "Soul Sacrifice is een zware actie-RPG met een grote morele keuze systeem. Zelfs als de camera controles zijn slecht en er zijn een paar grafische eigenaardigheden de ontwikkelaar Marvelous AQL levert een geweldig spel met veel herspeelbaarheid. Als u eigenaar van een PS Vita u verschuldigd bent jezelf om dit spel te spelen. "