PC games torrents

PC games torrents

Assassin's Creed Revelations is het spel dat alle voorgaande protagonisten brengt samen in een spel, zodat je naar een van de beste game in de serie te spelen. Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan moet ik beveel u het downloaden van een gratis PC games torrents website en op zoek naar andere games die je wilt spelen op je computer. Het spel brengt de vorige moordenaars Altair en Ezio samen om een ​​hoofdstuk te beëindigen en om ruimte te maken voor een nieuwe.
De actie van het spel verhuizers uit Zuid-Europa naar de Pasen Europa, naar Constantinopel (het huidige Istanbul) en je er met één van de meest geliefde moordenaars, Ezio Auditore da Firenze, die nu een veteraan moordenaar. De tijd van de actie is ingesteld tijdens de opkomst van het Ottomaanse Rijk en je zal de 16e eeuw Constantinopel te zien in al zijn glorie door de ogen van Ezio en zijn nieuwe gadget, de hookblade die hem in staat stellen om sneller te reizen door de grote open wereldstad en zal ook geef hem een ​​voordeel in een gevecht. Je zal ook na het geheim Altair gewelf dat is verborgen in Masyaf met behulp van disk artefacten die Altaïr's herinneringen zal openen.
Langs het verhaal van de twee moordenaars, zal je spelen in de moderne dag als de hoofdpersoon van de serie, Desmond Miles, die wordt gevangen in de Animus 2.0 en probeert een belangrijke verbinding tussen Ezio en Altair vinden zodat hij kan wekken up van de comateuze toestand waarin hij nu is. En je zult dat alles te doen door het spelen van een TRON zoals puzzel game vanuit een first person perspectief als Desmond.
Alle Creed fans van de Assassin's zal dit spel zeer vertrouwd vinden omdat de gameplay niet veel is veranderd, weet je een nieuw speeltje, de hookblade die zal maken het reizen veel gemakkelijker en bestrijding ook, maar de vechtstijl is hetzelfde gebleven . Maar het verhaal is erg veranderd en elke echte fan van dit spel zal hetzelfde zeggen. Er is een nieuwe modus in de gameplay, die min of meer een Tower Defense minigame, maar dat zuigt en het is niet zo relevant, zal je gefrustreerd met het krijgen en u zult ook zeggen dat het geen enkele reden om in het spel heeft .
De multiplayer modus is terug en het is verbeterd, heeft het een verhaal als je verder komt en het maakt het wat interessanter, heb je ook een nieuwe modus die houdt u een artefact te stelen, het is allemaal goed leuk als we gewend zijn . Mijn advies aan u is om dit spel te krijgen, het is waarschijnlijk een van de beste verhalen en het zien van Altair en Ezio samen voor de laatste keer is het meer dan overweldigend. Als u wilt om dit spel te spelen nu downloaden dan van onze gratis games torrents website en wordt de ultieme moordenaar.