PlayStation 3 game torrent

PlayStation 3 game torrent

Krijg je kart klaar, het vinden van een crew chief en meld je in het Modnation Racing Championship! ModNation Racers staan ​​voor u klaar op de startlijn. De grappige wezens zullen strijden in de belangrijkste tour van het jaar en u bent uitgenodigd om deel van uit te maken! Om dat te doen, kunt u downloaden van de PlayStation 3 game torrent en druk op het gaspedaal!
De kart racing spel werd ontwikkeld door United Front Games, SCE San Diego en uitgegeven door Sony Computer Entertainment. De PlayStation 3-versie werd aangekondigd en getoond op de E3 2009 en later uitgebracht op 21 mei 2010 in Europa en op 25 mei in Noord-Amerika.
U zal de controle van Tag, een kleine mens die staat te popelen om te concurreren in de Modnation Racing Championship te nemen. Na krijgt hij alle aspecten in orde, hij is klaar voor de race. Je zult in staat zijn om te versnellen en drift. Zoals beter je krijgt bij drifting, als voller je laarzen meter geworden. Dat zal u toelaten om de snelheid van je kart verhogen en om het te beschermen tegen inkomende aanvallen met een schild. Je hebt ook de mogelijkheid van het verzamelen van wapens tijdens de race die kan worden opgewaardeerd.
ModSpot is het belangrijkste gebied waar u kunt kennismaken met andere spelers, ras, creëren, delen en downloaden content. Aan het Race Station kunt u uw karts, titels en personages te creëren en ook kunt u chatten via tekst, spraak of gebaar. De algemene stijl van de personages en auto's is geïnspireerd door een vinyl kunst en speelgoed.
Het spel kreeg overwegend positieve recensies, met critici prees alles over het spel. Spel kronieken gaf het spel een score van 98/100 zeggen "Vervelend laadtijden terzijde, ik kan niet klagen over ModNation Racers voor de bijna perfecte pakket, dat het is, en om die reden voel ik me veilig in de verkondiging van Sony's meesterwerk de beste kart-racing titel in de geschiedenis van gaming. Period. "
GameSpot deelt dezelfde mening en gaf de PlayStation 3-versie van het spel 90/100 onder vermelding van "Een intelligente, diepe en leuk spel dat de 'spelen, maken, delen' neemt initiatief en draait mee. Leuk, onderhoudend, een plezier om naar te kijken en te creëren - MNR legt de lat voor het genre ".