PlayStation 3

PlayStation 3

Need for Speed ​​Shift 2 Unleashed is het vervolg op de eerste NFS Shift waar de EA's blockbuster racespel probeerde een andere aanpak en ging van arcade race-simulatie maken van een spel dat past bij de echte gearheads. Als u wilt om dit spel te spelen vandaag de dag dan kunt u het downloaden van een gratis PS3-games torrents website en kijk wat reëel rijden voelt op het circuit en vergeet alle coole hollywood verhalen dat de vorige NFS spellen geprobeerd te vertellen, ook al ze waren geweldig, ze waren niet zo zeer realistisch.
Dus dit spel is een race-simulatie spel, maar waarom heeft EA de behoefte gevoeld om een ​​ander te doen? De eerste Shift was geweldig en ik heb niet het gevoel dat er ruimte voor verbetering zou kunnen zijn, maar na het spelen van dit spel en zag alle nieuwe functies, zoals de hemlet cam, toen was ik zeer tevreden met dit spel. Het spel heeft ook 's nachts racen en de Autolog menu dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de NFS Hot Pursuit.
Het spel ziet er goed uit alle hoeken en na het spelen ervan Ik was erg blij om te zien hoe de auto gedroeg zich op de sporen. Er zijn ongeveer 140 echte gelicenseerde auto's voor u om te rijden en meer dan 36 tracks waar je je banden te verbranden en de auto's echt te beheren om u het gevoel van snelheid te geven en crashen hen is een waar genot. Alle auto's te nemen schade en je zal zeer tevreden zijn om te zien hoe je kunt uw miljoen dollar beest eruit als een junkyard stuk in slechts één seconde en de stations helm die rond beweegt als je bochten te nemen of doorgeven drivers maakt het allemaal echt, er zelfs vervaagt zijwaarts waardoor u dat tunnelvisie als je naar de maximale snelheid.
Rijden in de nacht gaat om een ​​echte uitdaging en je moet zeer bekwaam te zijn en verzorgen van uw auto, want nu dat het duurt echte schade kunt u uw licht waardoor u een harde tijd het zien van de baan. Zuigen al dat er geen weer variabelen die ook kan invloed hebben op uw rijgedrag. Alle auto's in het spel zijn klantgericht en u ontgrendelen nieuwe auto's en nieuwe evenementen door het opdoen van ervaring en het nieuwe scoresysteem is zo veel beter dan in het vorige spel.
De auto's in het spel te verwerken zeer goed en er is zeker een realistisch gevoel, hoewel het spel mengt deze simulatie stijl met de arcade om de Need for Speed ​​te houden aan het voelen. En A.I. het spel is verbeterd, zodat u een betere game-ervaring in het algemeen kan hebben.
Al met al is dit spel is geweldig en EA echt in geslaagd om een ​​goede upgrade te maken, omdat het vorige spel, geeft ons een race-simulatie spel dat verdient respect van een serie die probeerde om mensen met een meer visuele en cinematics plaats realisme aantrekken en je hebt om het te geven aan EA voor. Dus geen afval elk moment en download dit spel vandaag gratis van onze spellen torrents website om zo de ultieme race-ervaring op je PlayStation 3.