Download Xbox 360 game torrent

Download Xbox 360 game torrent

Ongetwijfeld, Destiny's wereld is degene die je alleen maar van dromen te lang nu. De geavanceerde en gedetailleerde futuristische filmische visuals zijn zelden gezien in Sci-Fi films. Het is allemaal Bungie's verdienste, de studio die de game ontwikkeld. Het werd gepubliceerd door Activision en uitgebracht op 9 september 2014 voor verschillende gaming platforms. Download Xbox 360 game torrent van verschillende websites, in het spel en de "mythische science fiction" wereld te verkennen. Bungie's ontwikkelaars hebben een plan voor de franchise voor de volgende tien jaar.
Je zal de rol van een Guardian opdracht om de laatste veilige stad van de aarde te verdedigen. U maakt gebruik van een power genaamd Light en zal vechten tegen de aliens die de aarde binnengevallen en dreigt de mensheid volledig te wissen. Sinds de lancering, de ontwikkelaars hebben twee uitbreidingspakketten die het verhaal voort te zetten en voegt meer nieuwe content uitgebracht: The Dark Onder in 2014, House of Wolves mei 2015, en de derde, de genomen koning is ingesteld op release in september 2015.
Destiny kreeg gemengde reviews na release, met critici prees het voor het behoud van afstamming van de Halo en de competitieve ervaring. Het spel was zowel een kritisch en commercieel succes, met meer dan $ 500 miljoen verkochte exemplaren in de detailhandel, is het grootste nieuwe video game lancering van alle tijden. Zij ontving ook de BAFTA Award voor Beste Game in 2014 aan de British Academy Video Games Awards.
Laten we praten een beetje over het verhaal van het spel. De actie ligt in de Gouden Eeuw, een welvarende periode van vrede, exploratie en technologische vooruitgang. De mensen hebben overal verspreid in het zonnestelsel en de planeten gekoloniseerd. maar "het Sluiten" optreedt overbruggen van de mensheid op de rand van totale vernietiging. Een klein deel van de mensen werden gered door "de reiziger", een witte, bolvormig hemellichaam, en zijn leven op aarde. De mensheid geprobeerd om opnieuw te bevolken en te reconstrueren na de val, maar verschillende vijandige buitenaardse rassen dreigen te vallen de stad. Je zal vechten tegen hen om de laatste stad van de aarde te beschermen.
Game Informer gaf het spel een bevredigende score van 88/100 vermelding "Zelfs met zijn struikelt, de eerste release van Destiny is een kolossale prestatie in interactief ontwerp, de integratie van een aantal verschillende genre-elementen in een slim en verenigd geheel. Bungie's nieuwste futuristische opus is een van de eerste echte event wedstrijden van deze nieuwe generatie, en hoewel het nog steeds ruimte om te groeien, het is uw aandacht waard is recht uit de poort. "