Nieuwe horloges van Diesel bij online kopen

Koop of Verkoop Diesel horloges op diesel horloge kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. De stoerste Diesel horloges vind je online bij diesel. Bestel voordelig jouw favoriet! Op werkdagen, voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Goed nieuws voor iedereen die dol is op de horloges van Diesel. Wij hebben net zes nieuwe horloges van Diesel binnen gekregen. Als u houdt van stoere en hippe horloges dan zijn Diesel horloges echt iets voor u. De horloges van Diesel zijn van zeer goede kwaliteit. U koopt ze voor een aantrekkelijke prijs bij horlogesvandiesel.com
Diesel horloges: onze nieuwste modellen
De nieuwe horloges van Diesel in ons assortiment zijn allemaal herenhorloges. Zo vindt u in de collectie bijvoorbeeld het DZ1659 horloge. Dit horloge heeft een wijzerplaat met een opvallende 24-uurs aanduiding. Ook de DZ1660 heeft een 24-uurs aanduiding, maar dan in het oranje. De bruine lederen band past hier goed bij. In dezelfde lijn zit ook het Diesel herenhorloge DZ1661. Dit horloge heeft opnieuw dezelfde soort wijzerplaat, maar dan is het denimblauw met een bijpassende 24-uurs aanduiding.
Ook de DZ4310, DZ4311 en DZ4312 lijken erg op elkaar. Deze DIESEL LIMITED EDITION hebben een super stoer uiterlijk. Dit komt onder andere door de opvallende cijfers 2, 3 en 4. De horloges hebben mooie kleuraccenten op de wijzerplaat, zoals oranje, blauw met wit en rood en turquoise. Elk horloge uit deze collectie heeft een mannelijke kleur horlogeband, zoals zwart, stoer donkerbruin en een geperforeerde bruine lederen band.