Call of Duty

Call of Duty

Call of Duty 4: Modern Warfare is Activision spel dat de Call of Duty-serie aan de moderne tijd en de moderne oorlog en wapens neemt en je zal zeker hou van deze nieuwe aanpak dat dit spel zo veel populariteit tegenwoordig heeft gegeven. Als u wilt dit spel gratis spelen op je Xbox 360 vandaag, zorg dan dat u het downloaden van een gratis Xbox 360 games torrents website en op zoek naar andere games die je daar dat je misschien graag zult vinden. De tijd van de actie wordt verplaatst van de Tweede Wereldoorlog die we hebben gebruikt om en neemt ons mee naar het jaar 2011, waar we moeten vechten in een burgeroorlog in Rusland en voltooi verschillende opdrachten en taken.
De belangrijkste plot van het spel vertelt het verhaal van een burgeroorlog die is uitgebroken in Rusland als een radicale leider van de president van het land in het Midden-Oosten heeft uitgevoerd. Je zult als verschillende personages spelen uit verschillende teams, US Marines of Britse SAS (Special Air Service), en je hebt om taken en doelstellingen te voltooien om je missie te voltooien en naar de andere.
De game bevat nieuwe toevoegingen als het gaat om wapens en hoe je krijgt toegekend voor de kills die je doet, een killstreak, dat is min of meer als je vijanden zonder te worden gedood terug krijgt u ondersteuning vanuit de lucht of een helicopter te doden. Je hebt ook verschillende soorten missies, zoals het krijgen van een checkpoint, clearing een gebied, vermoorden verschillende persoonlijkheden of het redden van gijzelaars. En de verhaallijn is progressief wat betekent dat er een strakker verhaal. En een single player campagne zal je ongeveer zes uur, op een normale modus, maar je zal herhalen zeker, want nadat je het af u een arcade soort gameplay waarin je punten krijgt voor elke kill die je maakt krijgt. Dit alles maakt het spel interessanter.
Naast de nieuwe wapens en missies die plaatsvinden in het hedendaagse tijd, het spel heeft een geweldige multiplayer-modus, die is veel beter dat in veel games en je zal zeker spelen met je vrienden. Je hebt 16 verschillende kaarten en je hebt de klassiekers mode zoals Deathmatch, Capture the Flag, Gratis voor Alls en nog veel meer. Ook zult u verschillende wapens te krijgen en als je een level omhoog je beter upgrades, tactiek en camouflage schema te krijgen.
Algemeen is dit spel is geweldig, het heeft een frisse gameplay en het is helemaal niets als je gewend bent aan het vorige spel in de serie. Ook krijg je een bonus epiloog missie na de credits, dus niet overslaan de campagne, omdat het heeft een heleboel dingen te bieden. Dus als je wilt om dit spel te spelen vandaag dan gaan halen vanuit gratis Xbox 360 games torrents website en de beste soldaat die er ooit heeft bestaan!