Prototype 2

Prototype 2

Prototype 2 is het vervolg op het spel, dat is een grote hit onder de mensen die graag het vernietigen van een hele stad en consumeren andere mensen en hun tijd tijdens het spelen van die geweldige spel. Wilt u vandaag dit spel te spelen, dan moet ik raden dat u het downloaden van een gratis PC games torrents website vandaag en de krachtige shapeshifter dat je ooit was toen je gespeeld als Alex Mercer. Het spel dient als een vervolg en het pikt het verhaal van waar het vorige spel het heeft achtergelaten, weet alleen u zal spelen als James Heller, een gepensioneerde US Marine sergeant die probeert zijn maker te vermoorden.
Het spel vertelt het verhaal van James Heller, die zijn vertrouwen heeft gesteld in de Blackwatch organisatie om zijn familie te beschermen, terwijl hij gaat en de gevechten in Irak. Toen hij naar huis terugkeert ziet hij dat zijn familie werd vermoord vanwege de Blacklight virus zombies en hij beschuldigt Alex Mercer voor. Terwijl hij jaagt Mercer beneden, Heller ontmoet hem en hij raakt geïnfecteerd door Mercer en hij dezelfde vorm verschuiven bevoegdheden als hem ontvangt en dan is hij gezegd dat degenen die verantwoordelijk zijn voor alles wat er gebeurt zijn de Gentek en Blackwatch organisatie door dat Mercer de hoop om een ​​wapenstilstand te Heller te maken.
Gameplay verstandig het spel blijft trouw aan zijn wortels houden van dezelfde destructieve houding die je hebt gezien in het vorige spel is "geleend" of geïnspireerd op de Hulk spel. U krijgt vorm verschuiven je armen in dodelijke wapens, elk met zijn speciale mogelijkheden en je zal doden en consumeren alles en iedereen die in de weg staat. Je hebt ook mensen consumeren om hun fysieke kijkje te nemen en te infiltreren in verschillende faciliteiten en je zult nog steeds vechten tegen de monsters die de Blacklight virus is ontstaan ​​uit van de burgers van New York.
Als hetzelfde als in het vorige spel uw speeltuin zal de New York City en je zal het scheuren in uw zoektocht naar zwarte dozen of tijdens uw destructieve missies. U vindt een aantal sidequests te hebben en het web van intriges is terug te geven u een soort detective gevoel, terwijl je mensen consumeren meer weten over de gebeurtenissen die plaatsvonden terwijl je weg vinden. Evolutie punten zal je nieuwe vaardigheden te geven en kunt u ze ook upgraden waardoor je een soort beloning voor uw evolutie tijdens het spel. En het is allemaal leuk snijden en in blokjes snijden alles met uw geweldige superkrachten.
Al met al is dit spel geweldig, maar het iets fris ontbreekt, de gameplay blijft hetzelfde en het verhaal is niet zo interessant dat je niet zal vergeten, maar dit alles niet van dit spel minder leuk maken dat het vroeger was en zal alle is het nieuwe upgrades naar de hoofdpersoon wordt u met een goede tijd tijdens het spelen het. Dus niet meer tijd verspillen en download dit spel vandaag van onze gratis games torrents website en ga op je missie om wraak te nemen voor wat er met je anti-held teken dat u zeker zal houden zoeken.