Nintendo 3DS nu downloaden spel torrent

Nintendo 3DS nu downloaden spel torrent

Herinnert u zich uw kindertijd bordspel Battlefield? Nou, als je dat niet doet, geen behoefte aan en als je dat doet, kun je het vergeten. En dat komt omdat Battlefield nu beschikbaar in een elektronische versie die je kunt spelen wanneer je wilt, waar je kunt zonder het ongemak van een bord dat je moet rond of zorgen te maken over de verloren stukken de hele tijd dragen! Meer dan dat, kunt u de Nintendo 3DS nu downloaden spel torrent!
Of je na te denken over de bovenste paragraaf dat het klinkt meer als een telewinkelen commerciële of niet, Battlefield is het spel van de strategie spel dat je niet wilt missen. De marine strategie simulatie spel is geïnspireerd door de gelijknamige film en richt zich rond de oorlog tussen de US Naval vloot en een mysterieuze buitenaardse bedreiging. Bereid uw strategie vaardigheden als je bent de commandant van de aardse krachten. In aanvulling op de andere gaming platforms die ik binnenkort zal noemen, in de 3DS platform moet je verantwoordelijk voor de implementatie van marine-eenheden. Ontdek je innerlijke leider en stoppen met de buitenaardse wezens voordat ze de aarde te veroveren.
Het spel begint met een aantal knappe matrozen praten over eer, plicht en het belang van samen te werken, om neer te schieten de vreemdeling commination. Binnenkort vindt u een aantal turn-based strategie scenario's die zal geven u controle over meerdere functionarissen, elk met verschillende speciale vaardigheden worden gepresenteerd.
De game is voorzien van een first-person shooter gameplay en u kunt schakelen tussen slagveld en overzicht "Battle Command" kaart. De shooter game werd ontwikkeld door Magic Pockets voor Wii, DS en 3DS en door Activision voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het werd in 2012 uitgegeven door Activision.
In vergelijking met de versies ontwikkeld door Activision, werd versie Magic Pockets 'beter beoordeeld door de critici. Pocket Gamer was onder de indruk van het spel waarin staat "Wie op zoek is om de film op de weg opnieuw pech hier, maar als je op zoek bent naar een complex en doordachte spel van de marine tactiek, moeten Battleship gelijk uw keuken."