PlayStation 3 console

PlayStation 3 console

Skate 2 is de oudere broer van de originele EA Skate spel dat een aantal nieuwe verbeteringen brengt zonder dat verpest de oorspronkelijke spel dat wij vonden en geprezen omdat ze zo'n dicht bij het echte leven extreme sporten actie spel. Wilt u vandaag dit spel te spelen, dan moet ik beveel u aanmoedigen om het downloaden van een gratis PS3-games torrents websites en zoeken naar andere games die je zou willen spelen op je PlayStation 3 console.
De game pikt het verhaal van waar de vorige Skate spel dat heeft verlaten, je karakter in de gevangenis worden gezet en hij is nu vrijgelaten na het uitzitten van zijn of haar (nu) 5 jaar gevangenisstraf en je bent nu in dezelfde stad, San Vanelona, die volledig is gereconstrueerd door een bedrijf genaamd "Mongocorp" (schaatsers zal de toespeling te krijgen) na een aardbeving het heeft vernietigd en de hele stad is nu meer skate vriendelijk, maar je moet voorzichtig zijn voor de Mongocorp bewakers te zijn.
Skate 2 houdt dezelfde vibe die het vorige spel had, wat betekent dat het een skateboarding spel dat niet gepaard gaat met het maken van enorme combo's terwijl u stampen sommige toetsen. Uw skateboarden zal zo dicht als het kan zijn om het echte leven met een paar trucs die kan lijken 'onmogelijke' (schaatsers krijgen dat ook) en u kunt nu spelen, hetzij als een mannelijke of een vrouwelijke personage en je kunt ook uitstappen uw skateboard en lopen. Maar het krijgen van je skateboard heeft zijn voordelen ook, zoals je bent nu in staat om objecten te verplaatsen en maak je eigen obstakels en krijgen nieuwe zieker lijnen.
Ook heb je nu nieuwe moves zoals handplants, vinger flips en footplants die allemaal maken het spel nog meer geweldige dan de vorige en de nieuwe bail-systeem waarmee je punten geeft het bepalen van hoeveel je jezelf tijdens de val hebben gekwetst. De campagne is hetzelfde als voorheen, je probeert op de cover van de Trasher of Skateboarding Magazine te krijgen en te doen dat je verschillende taken en uitdagingen moet voltooien en eerlijk dit is het nadeel van het spel te zijn, is het niet te brengen iets nieuws.
Wat is nieuw en verbeterd is echter de online modus, die is veel meer geweldig dan voorheen, kunt u verschillende lijnen die je vrienden te betrekken en u kunt obstakels die andere mensen kunnen downloaden en hun bij het gaan terwijl het proberen om je score te verslaan creëren . En de nieuwe filmen optie is zo veel beter dan voorheen, zodat u om te filmen vanuit verschillende invalshoeken en vervolgens uploaden van uw video op het internet. Je kunt zelfs een borgtocht concurrentie. Dit alles maken Skate 2 een geweldig spel dat je moet nu spelen! Dus niet meer tijd verspillen en download dit spel vandaag gratis van onze gratis spellen torrents website.