Red Faction

Red Faction

Red Faction is uw nieuwe woning. De immigratie kwam naar een ander niveau, van redenen in verband met het ontbreken van mineralen op aarde. Je hebt waarschijnlijk al gerealiseerd dat ik het over een andere vorm van immigratie. Terwijl het belangrijkste doel is het zelfde als tegenwoordig, om jezelf te verzekeren van een beter leven, in 2075 uw enige kans om in leven te blijven is om te werken in de mijnen van Mars. Dat is uw bestemming, maar de werkomstandigheden en het werk zelf zijn betreurenswaardig. Download ps2 spel torrent voor een volledige, unieke ervaring.
Red Faction is een first person shooter game ontwikkeld door Volition, Inc., uitgegeven door THQ en vrijgegeven voor de PlayStation 2 Windows en Mac OS. De futuristische thema spel is geïnspireerd door verschillende Sci-Fi films als Total Recall onder anderen. Actie van het spel ligt in de late 21e eeuw, op Mars. U zal de controle over te nemen Paker, een mijnwerker die deel uitmaakt van de opstand tegen de Ultor Corporation. Aan het einde van een vermoeiende dag in de mijn, een bewaker doodt een van de mijnwerkers brutaal. De slechte voeding, benauwde levensomstandigheden en de laatste daad van geweld als gevolg van de opstand beweging op Mars, wat leidt tot een intergalactische oorlog. Parker werkt samen met Hendrix, een opstandige Ultor veiligheid technicus die hem zal helpen de weg uit het complex te vinden. Vlak voor het krijgen op een gestolen shuttle, de shuttle neemt af en Parker mist is; kort de vreemdeling raketten vernietigt.
Je doel is om de Ultor Corporation te vernietigen in een film-achtige spel dat nogal verslavend kan zijn. Een van de belangrijkste dingen over dit spel dat fans verzameld is de motor van het spel
waarmee u te wijzigen of significante invloed op de omliggende gebouwen met explosieven of anderszins. Een speciale level genaamd 'Glazen Huis' kunt u deze nieuwe engine genaamd GeoMod tot het uiterste te testen.
De PlayStation 2-versie ontvangen meestal positieve beoordelingen met een score van 9,1 / 10 van IGN, die bevestigde "Een absolute must-have game voor de PlayStation 2, en het is de beste single-player first-person shooter met een afstandsschot." Planet PS2 gaf het spel een score van 84/100 bevestigen "Red Faction levert een bevredigend, als iets gebrekkig single player ervaring en een storend, maar uiteindelijk ondiep multiplayer modus. De graphics zijn indrukwekkend, en het geïntroduceerd in dit spel technologie is geweldig, het is gewoon jammer dat het niet is gebruikt om zijn volle potentieel. "