Xbox 360 games torrents

Xbox 360 games torrents

Dief is 2014's stealth game die ik was echt enthousiast over, want toen ik jonger was heb ik het originele spel gespeeld en in die tijd was het een groot ding, en het zijn nu in staat om deze reboot spelen maakt me een goed gevoel, omdat ik het gevoel dat Ik loop langs een memory lane. Wilt u dit spel te krijgen vandaag dan raad ik je aan als een gratis Xbox 360 games torrents website en neem een ​​kijkje op de andere games die je er vindt, misschien zult u iets dat je wilt zien.
Het verhaal van het spel geeft dezelfde oude hoofdpersoon die we gewend zijn, Garret of de meesterdief, die min of meer een badass Robin Hood die steelt van de rijken en geeft weg aan de armen. U zult missies voltooien en je moet de beste zijn dat er in een gotische stad die is geïnspireerd op de Victoriaanse tijd. Een donkere stad die wordt onder een lockdown omdat er een verspreiding van een plaag virus.
De gameplay is gebaseerd op stealth missies, je moet gaan naar verschillende plaatsen zonder te worden gespot en stelen verschillende dingen en je zal afhangen van schaduwen en het donker van de nacht, zodat je incognito te blijven of te doden in stilte wanneer dat nodig is. Wat verschilt van de andere spellen is dat nu heb je een enorme stad dat het is gestructureerd in buurten die je hebt om te ontgrendelen door het doen van missies.
Er zijn geen ervaringspunten of enige vorm van compensatie voor de prestaties, omdat Garrett wordt verondersteld al de meesterdief en kan hij nieuwe dingen niet leren, hij is al een pro. Je hebt ook side missies en er zijn een heleboel dingen voor u om te stelen en op sommige punten voelt u zich meer als een dief in plaats van een burgerwacht.
Toegevoegd aan het spel is de functie "Focus", die je karakter maakt op dash door verschillende gebieden zonder opgemerkt te worden en dit is een cool ding, omdat je dit soort dingen nodig om een ​​klein voordeel te krijgen over de moeilijke AI dat is allover de plaats geven u een harde tijd. Maar dat is niet een slechte zaak, want dit is een stealth game niet een shooter spel waar er non-stop actie, moet je stoppen en denken elke beweging die je moet doen.
Voeg dit alles tot een klassiek spel dat iedereen hield toen het bijna 20 jaar geleden werd uitgebracht en je hebt een spel dat je een geweldige tijd kan geven zonder saai en repetitief. U zal zeker hou ervan, zelfs als je het origineel niet te spelen. Dus doe jezelf een plezier en download dit spel van onze gratis Xbox 360 games torrents website nu!