Download pc game torrent

Download pc game torrent

Hoe ver kan je iemand te beschermen? Wat zou u het risico te verliezen en wat zou u offeren om op te slaan of te houden dat iemand in het leven? Killer Is Dead taken die u met het doden van vreemde monsterlijke wezens riskeren te worden betrapt door de duistere krachten. De hack en slash actie spel werd ontwikkeld door Grasshopper Manufacture, gepubliceerd door Kadokawa Shoten in Japan, Xseed Games in Noord-Amerika en Deep Silver in Europa en uitgebracht in augustus 2013 voor verschillende platformen. Download pc game torrent en probeer zoveel levens als je kunt besparen zonder gesleept in de duisternis.
De game introduceert ons in het verhaal na Tokio, een gestoorde voormalige beul die een meisje ontvoerd en wordt opgejaagd door een katana zwaaiende man. Rechts befor hij is vermoord, Tokio riep de Mondo-looking "de duisternis". Het verhaal neemt ons twee jaar later, toen Mondo wordt geaccepteerd in Bryan's bureau dat zich bezighoudt met de uitvoering van de boze wezens en mensen. Een man genaamd Damon waarschuwt Mondo over het gevaar van de baan die hem kan trekken om de donkere kant net zoals zij heeft gedaan om zijn voorganger beul.
Mondo doodt vele vreemde, verschrikkelijke wezens genaamd Draden. Alice, een van de draden wijt een man genaamd David voor het omzetten van haar in een monster. Daarna worden ze bezocht door Moon River, een vrouw die Mondo vragen om David te doden. Hij is een vreemde onoverwinnelijk man die woont in een paleis op de donkere kant van de maan. Mondo ontdekken dat Moon River was de heerser van de Maan in het verleden tot Davis omvergeworpen haar en begon het creëren van draden als zijn volgelingen. Dolly, de psychische die werkt voor David probeert Mondo te doden, maar de laatste maakt gebruik van een slapende drug voor haar vechten, maar in de tussentijd, al zijn herinneringen terug. Hij realiseert zich dat David is eigenlijk zijn broer die voor Brian werkte voorheen. Uiteindelijk Mondo gevechten en verslaat David, zowel getransformeerd tot draden, terwijl de bestrijding. Echter, Mondo vindt zichzelf bezeten door de duisternis, en werd de volgende doelwit van de Bryan Execution Firm. Open einde van het spel suggereert dat Mondo vond Davin's plaats en is uitgegroeid tot de heerser van de Maan.
Het spel werd beter door de Japanse gamers dan de westelijke degenen ontvangen. Peter Bourke van Impulsegamer gaf het spel 3.9 sterren zeggen "Killer is Dead Nightmare editie is zeker daar met een van de vreemdste maar leuke games die ik heb gespeeld op de PC. De gameplay werkt goed, hoewel het in kaart brengen is weinig beperkt op het toetsenbord / muis. De actie is leuk, personages zijn interessant en het verhaal heeft een aantal grote verrassingen in de mix gegooid. "