Skate 3

Skate 3

Skate 3 is de laatste game in de EA's Skate game serie die zeer populair en geliefd vanwege het feit dat het geleverde de dichtstbijzijnde en authentieke skate ervaring om het echte leven skateboarden. Als u wilt dit spel vandaag spelen op je PlayStation console dan kunt u het downloaden van een gratis PS3-games torrents websites en eens een kijkje op de andere games die je er vindt, misschien kan je iets dat je wilde spelen zien, maar heeft de torrent niet vinden.
Verhaal van dit spel is veel anders dan de Skate 2, wat betekent dat je karakter is nu een professionele skateboarder en het hoeft niet niets aan niemand te bewijzen. Zal je nog steeds een optionele tutorial die zal beschikken over Jason Lee, of Coach Frank die je leert de basisprincipes van het skateboarden, zoals de ollie of hoe een sleur te voeren.
Je zal nu skaten in een andere stad en je zal verplaatsen van San Vanelona naar Port Carverton waar u bijwonen University. De stad is verdeeld in drie grote gebieden die meer skate vriendelijker dan die in de Skate 2 zijn, heb je Downtown, Universiteit en Industrial. U ontvangt ieder van hen houdt en ze hebben allemaal een schone en strakke uitstraling, als een skater je zou ze het paradijs noemen.
Het online systeem is verbeterd en de carrière heeft nu co-op missies die je kunt voltooien met ofwel uw team bestond uit AI echte leven professionele skateboarders of je vrienden en je zal tonnen en tonnen plezier spelen van deze nieuwe modus en type van de uitdagingen hebben. U kunt ook kiezen tussen een Easy of Hardcore-modus, afhankelijk van uw capaciteiten en vaardigheden, zodat je niet gefrustreerd en breek je controller.
Als u wilt bouwen skateparken dan dit spel heeft dat ook gedekt en u hebt nu tal van nieuwe opties en functies, en ook niet voor het park, maar voor alles, van kleding tot planken en uw speler maatwerk.
Algemeen is dit spel is helemaal geweldig en ik denk echt dat je het moet spelen, het is de laatste Skate spel in deze serie, zodat u niet naar iets beters dan dit te spelen. Niet overthink het en download dit spel vandaag gratis van onze gratis spellen torrents website.