PS Vita kunnen downloaden

PS Vita kunnen downloaden

Ik durf te geloven dat ieder mens op deze aarde leeft met een doel dat hij of zij vecht om te bereiken in hun leven. Wij willen voorstellen hoe ons leven zal worden in 1020 jaar, maar we zijn sceptisch als het gaat om het bedenken van een gezonde Aarde in honderd jaar, wanneer we zullen niet meer hier te zijn. Ik persoonlijk kan niet een mening over wat de aarde eruit zal zien in duizend jaar. SCE Japan Studio, Shift en Dimps gebruikten hun verstand en creëerde Vrijheid oorlogen, een actie role-playing video game die zich afspeelt in een verre dystopische toekomst, in het jaar 102014. Hun fantasie en creativiteit geserveerd in het ontwikkelen van een succesvol spel dat je PS Vita kunnen downloaden spel torrent van verschillende websites.
Vrijheid Wars werd uitgegeven door Sony Computer Entertainment en uitgebracht op 26 juni 2014 in Japan, augustus in Azië en oktober in Noord-Amerika en Europa. Het spel vertelt het verhaal van de aarde waar de meerderheid van de mensheid wordt gevangen gehouden in strafrechtelijke steden bekend als koepelgevangenissen. De staten zijn het leiden van een oorlog tegen elkaar en je bent belast om te vechten als een bijdrage aan uw Panopticon. Het spel wordt verteld aan een van de meest succesvolle PlayStation Vita titel in Japan, de op een na hoogste geopend verkoop van alle tijd.
De third-person game bevat zowel coöperatieve en competitieve, lokale en online multiplayer mods, voor maximaal acht spelers. Je zult merken dat je met behulp van de grappling zweep wel de "doorn" de meeste van de tijd tegen de gigantische vijanden en het zal u toelaten om hen te trekken naar de grond voor een finishing beroerte. U kunt opdrachten geven aan uw androïden bekend als Accessoires, dat je combat zal ondersteunen tijdens missies. U kunt commando hen om materiaal te verzamelen, om een ​​bepaalde positie of redding burgers te houden. Ik verzeker u dat het spel zal je voorzien van een geweldige ervaring die gemakkelijk verslavend kan zijn.
Het spel verkocht 300.000 digitale en fysieke retail kopieën geniet zowel een commercieel en kritisch succes. De Vita Lounge Tyler Olthoff gaf het spel 4.9 genereuze sterren bevestigen "Vrijheid Wars kan een ander jacht spel op de Vita, maar het is veruit een van de beste. Het schreeuwt AAA productie met opvallende graphics, stevige audio, unieke gameplay en een nieuwe verhaallijn - brengen ze naar u in een een van een soort pakket dat alleen Japan kon bedenken, maar met een executie een typisch voorbeeld van de westerse big shots. "