CounterSpy

CounterSpy

CounterSpy is waarschijnlijk een van de meest 2.5D games die ik ooit heb gespeeld en er is geen twijfel over mogelijk, het is prachtig gemaakt van zijn filmische presentatie aan de ontzagwekkende Bondesque soundtrack. Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan moedig ik u om het downloaden van een gratis PS3-games torrents websites en eens een kijkje op de andere games die je er vindt, misschien zult u een spel dat je altijd wilde spelen op zien PlayStation 3 console.
Dit spel is alles over het maken van je voelt als een geheim spion agent die probeert te infiltreren in de vijandelijke basissen en het verzamelen van gegevens. De tijd van de actie wordt ingesteld in een alternatieve geschiedenis versie van de Koude Oorlog en speel je als een agent van een neutrale organisatie die bekend staat als Counter en je doel is om Rusland of Amerika stoppen om nucleaire raketten te lanceren, deze maken je infiltreren in beide vijandelijke basissen en je moet je weg sluipen door het doen van stealth kills of knockdowns.
Een ander ding dat dit spel weet te doen is om een ​​gelikte presentatie van beide grootmachten en in plaats van hen Amerika en Rusland roepen hebben, hebben ze hun naam veranderd in imperialisten (USA) en de socialisten (Sovjet-Unie) en je zal zeker elke natie te herkennen door de dat hun bases zijn ontworpen en hoe ze eruit zien. En het spel is geïnspireerd uit verschillende bronnen, zoals boeken, films, tv-programma's en strips uit die tijd en je zal zeker love it!
U wordt beloond met meerdere punten voor continue stealth kills en u kunt ook intel die valuta min of meer van het spel te verzamelen en je in staat om nieuwe wapens te ontgrendelen zal zijn en u kunt ook stelen wapens blauwdrukken en speciale formules om gevaarlijke wapens te maken. En als je niet zorgvuldig te spelen kunt u uw DEFCON de status die je missie harder zal verhogen, dus dit spel vereist enige strategie en vaardigheid.
Algemeen is dit spel is geweldig en het heeft alles wat je zou willen van een spel dat is niet zo pretentieus waarin u een leuke tijd kan geven door het hebben van een korte gameplay, zul je nooit te vervelen, dan zul je de filmische mening dat het zal bieden u en het zal zeker zorgen dat u graag een koele James Bond-achtige spion middel. Dus niet meer tijd verspillen en download dit spel vandaag voor gratis! Je zult er geen spijt te spelen op je PlayStation console.