Costurile de inscriere a Codurilor CAEN

Madalina Pascu precizeaza ca alegerea si inscrierea unuia sau mai multor coduri CAEN la momentul infiintarii societatii sau PFA-ului nu influenteaza costul total al derularii procedurii care se situeaza in jurul sumei de 550 lei, reprezentand taxele percepute de Registrul comertului pentru procesarea dosarului.
 
"Procedura de inscriere a codului CAEN este relativ simpla si costurile sunt relativ mici si pentru reactualizarea automata a codurilor CAEN mentionate in statutul societatii, cat si pentru introducerea unor noi coduri CAEN, care sa permita extinderea activitatilor firmei", completeaza Madalina Pascu.
 
Atentie! La infiintare, la costurile pentru inscrierea codurilor CAEN se adauga taxele pentru a rezerva denumirea firmei si a capitalului social care trebuie varsat anterior depunerii dosarului de constituire.
 
Madalina Pascu adauga ca, actualmente, pentru inregistrarea unei noi activitati, un singur cod CAEN, costurile se situeaza in jurul sumei de 300 de lei, care cuprinde, intre altele, taxa pentru publicarea hotararii firmei, taxa per operatiune de modificare a obiectului de activitate perceputa de Registrul Comertului si taxa judiciara de timbru.
 
 
Mai multe detalii puteti citi la http://www.rocaen.ro