Grid 2

Grid 2

Grid 2 is de ultieme definitie van wat waar rijden is en je zal zeker houden het spelen van dit spel als je graag auto's en rijden, dit spel is de dichtstbijzijnde rij-ervaring die je krijgt van het zitten op de bank en het oppakken van een controller. Als u wilt om dit spel te downloaden vandaag dan moedig ik u om het krijgen van een gratis Xbox 360 games torrents websites en naar de snelste auto's rijden in de wereld op de mooiste circuits ter wereld.
Als je hield de eerste Grid spel dan zal je helemaal gek op dit zelfs meer, het heeft alle goede dingen die de eerste Codemasters spel had en enkele verbeteringen, zoals de nieuwe handling systeem dat zij de naam "TrueFeel" want het is de perfecte combinatie tussen authentieke race-ervaring en een spel vriendelijke vooruitzichten en gevoel.
Het spel bevat echte gelicenseerde auto's en je kunt nieuwe auto en het lichaam maatwerk leveringen ontgrendelen door het winnen van bepaalde gebeurtenissen. Hoewel dit spel is een auto simulatiespel, helaas niet over een cockpit view, maar het heeft alle andere klassieke uitzicht en de beste tijdens het ochtendgloren is het uitzicht motorkap omdat je kunt zien hoe groot zijn de graphics als je de reflectie van het milieu op. Het ziet er erg spectaculair en alle grafische ontwerp en de details maken is wat maakt dit spel zo speciaal.
Het spel heeft ook een soort van campagne-modus waar je moet WSR of World Series Racing dat is min of meer een raceklasse die verschillende evenementen over de hele wereld heeft te bevorderen en moet je meer en meer fans en beroemde race teams om deel te nemen uw evenementen aan te trekken . Dat doe je door het uploaden van clips van uw races op youtube en je het woord te verspreiden. En natuurlijk dat, want dit is een Codemasters spel, zult u een zieke menu en presentaties van al jullie evolutie en uitdagingen die je moet doen.
Dit alles toegevoegd aan het originele spel zijn hier om een ​​geweldige rij-ervaring die je nooit zal vergeten en je zal zeker hou van het rijden nog meer nadat je dit spel te spelen. Het heeft de "Flashback" functie die u zal gebruiken om "berouw voor je zonden" en ook het realisme dat de meeste racegames missen. Het eruit ziet en klinkt geweldig en de races zijn dicht bij de realiteit en de AI zal niet zo vergevingsgezind als je fouten maken en het zal moeilijk zijn voor u om bepaalde races te winnen, vooral 's nachts. En dit alles gebeurt in het echte leven tracks.
Dus als je wilt vandaag dit spel te spelen dan zorg ervoor dat je het downloaden van onze gratis games torrents website en neem een ​​kijkje op de andere games die we hebben.