PS Vita spelletjes torrents

PS Vita spelletjes torrents

Sly Cooper: Thieves in Time of Sly 4 is de vierde titel van het platform stealth video games serie en volgt Sly Cooper, een meesterdief wasbeer in een wereld bevolkt door antropomorfe dieren. In tegenstelling tot de andere games van de serie, Sly 4 is ontwikkeld door Sanzaru Games, uitgegeven door Sony Computer Entertainment en uitgebracht in de eerste helft van 2013 voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. De laatste versie kan worden gevonden voor download op PS Vita spelletjes torrents websites.
Je zal de rol van Sly, Bentley, Murray, Carmelita Fox of Sly voorouders nemen. Het team keert terug is een unieke epische, tijdreis-avontuur in Sly Cooper Thieves in Time. Na hun laatste overval, Sly amnesic pretendeert te zijn en laat Bentley verantwoordelijk is met het houden van de gekoesterde Thievius Raccoonus, het oude boek van meester diefstal behoren tot de familie Cooper. Bentley merkt dat de pagina's van het boek verdwijnen voor zijn ogen en verzamelt de bende naar het Coopers 'erfenis te redden van de eeuwig verdwenen.
Sly Cooper: Thieves in Time is de grootste en high-gericht spel tot nu toe met een volledig gewijzigde ontwerp van de personages, met de wereld twee keer groter dan in de vorige games van de serie. De omgevingen en de echte wereld natuurkunde zijn meer levendig en dynamisch en biedt een realistische ervaring van de gameplay. Het spel is voorzien van de handtekening gameplay stijl van de franchise mengen diefstal, exploratie, te bestrijden en stealth. Sly Cooper: Thieves in Time neemt u mee op een spannende reis rond de wereld die actievolle missies, nieuwe stealth moves, epische boss battles, boeiende puzzel elementen en vele andere interessante dingen die ik u laten ontdekken omvat.
Het spel kreeg overwegend positieve beoordelingen van zowel fans als critici. Official PlayStation Magazine Australië commentaar "In principe, dezelfde grote PS3 titel die we beoordeeld een tijdje terug, maar draagbaar en met voorbeeldige Cross Play-functionaliteit. In staat zijn om zweep uit uw Vita en pick-up waar je was gebleven (door het downloaden van een Cloud opslaan) is een absolute buitenkans en de synchronisatie proces is onberispelijk. "Het spel kreeg een score van 75/100 op Metacritic en 8,0 / 10 op IGN, diens Colin Moriarty bevestigen "Sly Cooper: Thieves in Time is een waardige spel aan uw bibliotheek toe te voegen op de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Het doet zo veel dingen goed en harkt terug naar een andere tijd in gaming, terwijl de modernisering van de ervaring voor een nieuwe generatie. "