PC games torrents

PC games torrents

Mafia 2 is het spel dat ik zoveel jaren hebben gewacht om te worden vrijgegeven en toen het eindelijk op de markt kwam kon ik niet meer opgewonden zijn omdat de eerste maffia was een van mijn favoriete games ooit. Als u wilt om dit spel te downloaden vandaag zorg er dan voor dat je het krijgen van een gratis PC games torrents website en neem een ​​kijkje op de andere games die we beschikbaar hebben voor je daar, misschien zult u iets dat je wilt spelen op vinden van uw computer.
Het spel speelt zich af tijdens de jaren 1940 en 1950 en het begint te presenteren ons de hoofdpersoon, Vito Scaletta, die werd gearresteerd toen hij een tiener was voor het doen van een overval en hij kreeg twee keuzes, ofwel gaat hij naar de gevangenis of hij enroles in de leger. Hij kiest voor de tweede optie en hij is gestuurd om te vechten voor zijn land, Amerika (alhoewel hij werd geboren in Italië), tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Toen Vito thuiskomt hij erachter komt dat zijn overleden vader zijn moeder en zus heeft achtergelaten in een grote schuld en hij weet dat hij moet misstanden van zijn vader rechts of anders zullen ze in grote problemen. Vito dan herenigt met zijn beste vriend, Joe Barbaro, hem te vertellen dat hij moet een manier om geld te verdienen en Joe helpt hem en brengt hem naar de maffia wereld en maakt een echte gangster uit hem. Hoewel hij was geslaagd om het geld te krijgen, is Vito weer gevangen door de politie en hij heeft een 10 jaar gevangenisstraf, waar hij ontmoet een andere maffiabaas en het ding begint te evolueren dienen.
Gameplay verstandig het spel is geweldig en het erin slaagt om u te geven dat 1940-1950 de feel van de manier waarop het Empire Bay stad ziet, die is geïnspireerd op het echte leven steden uit die tijd, zoals New York, Chicago, Boston, aan de auto's, kleren die je draagt ​​en alle geweldige muziek die speelt op de radio. Als alles ziet er zo authentiek mogelijk en Vito's verhaal is er een die ik ben er zeker van dat je niet zal vergeten. U zult het echte leven van een gangster wat betekent dat je moord missies, overvallen hebben en je zult je leven vele malen in gevaar leven.
Het spel heeft ook real-time cutscenes, wat betekent dat wanneer een filmpje van de speler zal starten of de auto zal precies hetzelfde uitzien als je ze links als je ze waren het regelen. En al de filmische manier waarop het spel is gemaakt slaagt erin om een ​​gangster verhaal beter vertellen dan sommige film kon, en dat is een moeilijk ding voor een spel te doen. Wilt u dit geweldige spel te spelen dan niet verspillen elk moment en downloaden via onze gratis games torrents website nu!