pc game torrent downloaden

pc game torrent downloaden

Op het moment dat ik aan het schrijven ben, H uur: Elite World heeft het licht alleen in PC-versie gezien, terwijl de PlayStation 4 platform versie zijn in ontwikkeling door SOF Studios. De voormalige genoten van een opmerkelijk succes wordt vergeleken met SOCOM wiens fans werd automatisch fans H-Hour's. Anderen zeggen dat het ontbrandt de atmosfeer van de CS's nu en dan. Maar als je wilt om te controleren en te zien of het spel brengt iets van de SOCOM nostalgie, bent u welkom om pc game torrent downloaden en probeer het zelf.
Trailer van de game ons kennismaken met een spel dat lijkt je tactische precisie ontwikkeling gebruik te maken van de hulpmiddelen te stimuleren tot uw beschikking. Het team-based militaire shooter spel vereist samenwerking en communicatie tussen de spelers die streven naar succes. De dood is dreigend als je kiest voor een eenzame wolf lopen en schieten. Het spel niet afwijken van de werkelijkheid in elk aspect: een keer geschoten, je sterft, kogels zijn dodelijk en zonder medewerking je hoeft niet lang. De game is voorzien van een derde persoon perspectief dat het bewustzijn van de speler verhoogt in verschillende situaties. U kunt de wereld dat u in verband met te zien, terwijl het slagveld perspectief kunt u een meer strategische gameplay vast te stellen.
Het spel heeft zijn bron van inspiratie in de echte wereld gebeurtenissen, alle locaties en personages gecreëerd op een authentieke manier. De wedstrijden zijn doel-gericht, in een multiplayer-modus met de mogelijkheid van het toevoegen van grote speler-tellingen op enig moment in de toekomst. De online multiplayer game is gemeenschapsgecentreerde georiënteerd waar het systeem overeenkomt met de spelers op basis van hun vaardigheden niveau, maar zal je de kans om handmatig kiezen voor een spel dat u wilt deelnemen aan te bieden.
Alles in een, de H-Hour: Elite World's lijkt een spel dat u zal voorzien van een geweldige en leuke ervaring die u niet mag missen. Met een eerdere toegang tot het spel, Joshua Hunsaker van Clickindie.com commentaar "Mijn algemene gedachten over het spel is dat H-Hour is een spel vol potentieel en met een development team, dat actief luistert naar de gemeenschap en het veranderen van het spel passen bij de gemeenschappen verlangens krijgt een kans om een ​​bijzonder spel te maken te bieden. "