Xbox 360 games torrents

Xbox 360 games torrents

 

Quantum Pauze is een aankomende game ontwikkeld door Remedy Studios, die in geslaagd om een ​​spel dat verder kijkt dan geweldig alleen van een trailer en een paar gameplays die zij hebben getoond op de gamescom, en oh boy, dit spel is zo veel beter, dat ik verwacht te creëren . Wilt u als een van de eerste mensen die dit spel te spelen, zorg er dan voor dat je het downloaden van een gratis Xbox 360 games torrents websites zodra deze beschikbaar zal zijn, want ik krijg de mijne van daar, net als de meeste van de games die ik heb voor mijn Xbox 360 game console.
Het spel vertelt het verhaal van drie vrienden die speciale vaardigheden die tijd manipulatie toen ze probeerden te betrekken ontwikkeld, maar niet tot een tijdreis-experiment doen. Een van hen, Paul Serene, 17 jaar oud en hij heeft zich tegen de andere twee, heeft hij de mogelijkheid van het zien van de toekomst, zodat hij probeert te veranderen de aanwezige maar hij wil, zodat hij de toekomst kan maken dat hij wil. De mislukte experiment is ook de oorzaak van de tijd om letterlijk te breken.
Quantum Break's antagonisten Jack Joyce en Beth Wilder en ze proberen te Serene stoppen. Je zal spelen als Jack en uw belangrijkste mogelijkheid zal zijn om de tijd te stoppen, en door dat te doen zul je voorkomen dat gedood door Serene agenten die werken voor zijn kwade corporatie, Monarch Solutions. Het spel heeft de moderne natuurkunde stellingen die werden uitgevoerd, zodat het spel een aantal authenticiteit zou hebben en Remedy deed dat door samen te werken met een CERN wetenschapper.
Het spel heeft ook echte acteurs die de rol van zowel de protagonisten en antagonisten te spelen en na het hoofdstuk van een spel te voltooien moet je een spel in video-serie, dat is meer als een tv-programma in plaats van een filmpje kijken. Bijvoorbeeld Jack Joyce wordt gespeeld door Shawn Ashmore die u kunt herkennen aan de X-Men, is zijn broer William gespeeld door Dominic Monaghan, die Charlie uit de tv-serie LOST en de antagonist wordt gespeeld door niemand minder dan Littlefinger of Aidan Gilligan uit de bekende en geliefde tv-serie Game of Thrones.
Terwijl je speelt als de belangrijkste held, is het spel de show vertelt het verhaal van de andere kant en je zal de motieven achter Serene's keuzes.
Ik kan niet wachten om deze game te worden vrijgegeven, was het de bedoeling later dit jaar worden vrijgegeven, maar de producenten van de dag hebben uitgesteld om zeker te zijn dat deze game loopt soepel en de officiële release datum is 5 april 2016. Dus zorg ervoor dat je gaat als een van de eerste die dit spel te spelen en te downloaden via onze gratis games torrents website!