3 pelicule pe care trebuie sa le vezi saptamana asta la cinematograf in Pitesti

Chiar daca zilele de concediu s-au terminat si nu ti-a mai ramas decat sa privesti nostalgic la fotografiile din vacanta, poti oricand sa te relaxezi iesit la cinematograf in Pitesti. Cum industria filmelor este una vie ce lucreaza in continuu si scoate noi si noi titluri in fiecare saptamana, e greu sa alegi filmele cele mai bune.

          Noi iti aratam trei filme pe care trebuie sa le vezi saptamana asta la cinematograf in Pitesti si iti garantam ca nu vei simti ca ai pierdut doua ore degeaba.

 

          „The Fantastic Four” / „Cei patru fantastici”

          Poate ca ai auzit de faimoasa banda desenata „Cei patru fantastici”, poate chiar ai vazut filmele care s-au facut in trecut si au fost bazate pe povestea trupei de supereroi sau poate ca nu stii deloc despre ce e vorba, insa trebuie sa vezi „The Fantastic Four”, daca iti doresti sa ai parte de o pelicula realizata ca la carte. Actori de prima mana si efecte speciale demne de anul 2015, asta te asteapta daca alegi sa vezi aceasta pelicula la cinematograf in Pitesti.

 

          „Ant Man” / „Omul furnica”

          Filmele cu supereroi sunt extrem de apreciate in ultima vreme, un exemplu ar fi trilogia „The Dark Knight” care s-a bucurat atat de apreciarea criticilor de film cat si a publicului, asa ca nu e de mirare ca tot mai multe astfel de filme incep sa ruleze in cinematografe atat in Pitesti, cat si in tara.

          Nu trebuie sa ratezi „Omul furnica” deoarece este un film care imbina scenele de actiune cu momente amuzante si un joc actoricesc impecabil din partea veteranului Michael Douglas, dar si a lui Paul Rudd.

 

          „Inside Out” / „Intors pe dos”

          Nu stim daca esti un fan al filmelor animate, insa trebuie sa stii faptul ca „Inside Out” este mult mai mult decat o animatie pentru copii. Criticii vorbesc deja despre Oscar, iar asta se intampla din cauza inovatiei cu care vine acest film.

          O idee extraordinara, realizare ca la carte si imaginatie cat cuprinde, asa cum ne-a obisnuit de altfel de ceva vreme studioul Pixar. Il poti vedea la cinematograf in Pitesti si poti sa-ti iei la tine si batista pentru ca e un film care iti va atinge cu siguranta coarda sensibila.