Fitness ferier fordel sjov, eventyr over vægttab | Reuters

NEW YORK Fitness ferier har vovet sig langt fra fedt gården.Dagens fit-fokuserede rejsende ønsker at par øvelse med eskapader og fitness med sjov, uanset om det er yoga blandt havskildpadder, bootcamp på stranden eller en zumba cruise.

"Fitness retreat plejede at gå væk og tabe sig," sagde Melisse Gelula, medstifter af wellness medievirksomhed godt + god. "Nu er det bare arbejde fitness i en tidsplan, der måske også omfatter overdådige middage, strand tid, cocktail timer, nætter ud dans."

Wellness turisme, der omfatter rejser parret med aktiviteter som yoga retreats, fitnesscentre, boot lejre, cykling, fitnesscentre og andre aktiviteter, handler om en $500 milliarder globale marked, ifølge The Global Wellness turisme økonomi rapport i 2013.

Rapporten sagde wellness turisme repræsenterer 14 procent af de samlede globale turisme indtægter samlet og forventes for at stige til 16 procent af 2017.

I januar, vil Royal Caribbean Cruises Ltd lancere sin første nogensinde Zumba Cruise, tilbyder hele dagen klasser i den populære latinamerikanske danse-baseret aerob program under et krydstogt, der vil efterlade fra Fort Lauderdale i Florida og gøre stopper i Jamaica og Haiti.

Daglige klasser vil blive ledet af 130 zumba instruktører.

"Vores fokus er mere sjov," sagde Allison Robins af den globale livsstilsbrand Zumba Fitness, som arbejder med cruise line. "du vil aldrig se os taler om vægttab, selv om det kun sker."

Maria Walker, grundlægger af Getaway Fitness i Florida, der tilbyder træning ferie i Florida og Californien, refererer til den voksende industri som fitness eventyr.

"Da jeg startede, der var spa resorts og fedt lejre, men ikke meget i midten," sagde Walker, hvis kunder er overvejende folk i deres 30s, 40s og 50s.

Nu aktiviteter spænder fra boot camp og rock klatring til kajak, og drøftelserne fokusere mere på motion og ernæring end vægttab.

YogaWorks, den nationale kæde af yoga studios, tilbyder 10 til 15 retreats om året og planer til at skalere op tilbud i 2016.

"Det er absolut en voksende del af virksomheden," sagde talsmand Kim Allardyce, tilføjer det ikke er bare om perfektionere dem yoga arbejdsstillinger.

Selv om fokus er på yoga, afhængigt af hvor turen er, er lokale websteder også inkluderet. HurtigtslankIn Costa Rica vacationers kan hjælpe med at frigive havskildpadder og gå på vinsmagning udflugter i Italien.

Målet, sagde hun, er at gifte sig med fitness med en oplevelse, der er specifikke for lokationen.

(Redigering af Patricia Reaney og Frances Kerry)