Faktisk, der var mange Paleo kost

Paleoanthropologists er temmelig morede af faddish Paleo Diet. Og nu en gennemgang af studier på hominid evolution ved hjælp af miljømæssige og kemiske beviser, en gang for alle, der var der ikke sådan noget som "ren spise" stenalderen.

Forskning, offentliggjort i The Quarterly Review of Biology, etablerer temmelig klart, at tidlige mennesker ikke har nogen én spisemønster. I stedet var kost i æra af tidlige hominids fangst fangst kan-- og selvfølgelig regionalt specifik.Mens jæger-samler grupper i nordlige klimaer sandsynligvis spiste en kost tunge dyr, rapporterede forskere, var dem i flere vækstfremmende sydlige himmelstrøg sandsynligvis plante spisere. Meget få havde hvad vi kunne kalde "optimale" kost og i stedet spiste for overlevelse snarere end ydeevne. Med andre ord var lidt dyd sandsynligt tilskrives spise og mad valg.

"Alle er enig at forfædres kostvaner ikke omfatter Twinkies, men jeg er sikker på, at vores forfædre ville have spist dem, hvis de voksede på træer," sagde undersøgelse forfatter Ken Sayers, Ph.D., i en erklæring. "De blot erhverve nok kalorier til at overleve og reproducere."Da disse mennesker kun boede indtil omkring 30 år, var madens virkning på sundheden sandsynligvis ikke en bekymring- eller endda en kendt enhed.

Ud over at bruge kemisk analyse og geografiske data til at bestemme sandsynlige fødekilder, plante team gennemgik undersøgelser, der undersøgte anatomiske kvaliteter af tidlige hominids, at finde at de ikke var bygget ideelt til jagt og behøvede dental kapacitet til at udtrække næringsstoffer fuldt ud fra kilder enten. Det yder støtte til tanken om, at de sandsynligvis spiste meget som moderne skyllevæske dyr gør i dag.

"Nogle tidligere arbejdstagere havde foreslået, at kost af bjørne og svin - som har en altædende, eklektisk fodring strategi, der varierer meget baseret på lokale forhold--del meget til fælles med dem af vores tidlige forfædre," fortsatte sigere. "Dataene tendens til at støtte denne opfattelse."

Selvfølgelig, reagerer mange tilhængere af Paleo Diet på denne kritik ved at forklare, at henvisningen til hulemænd er bare en sjov organisere princippet, betydningen af som er blot at spise tættere på oprindelige fødekilder. Og undgå forarbejdede fødevarer og store sukker kilder kan kun forbedre ens helbred. Men tag ikke fejl: når du går Paleo, det er en moderne handling.