Mafia 2

Mafia 2

Mafia 2 is zeker een van de beste games die ooit is gemaakt en u zult er geen spijt van spelen voor nog geen seconde, maar een spel met een emotioneel verhaal en een geweldige gameplay die slechts een paar spelletjes beheerd en nog steeds moeite te hebben. Als u wilt om dit spel te downloaden vandaag zorg er dan voor dat je krijgt als van een gratis PC games torrents websites en eens een kijkje op de andere games die je er vindt, omdat we een heleboel leuke spelletjes hebt om te downloaden .
De game vertelt het emotionele en verbazingwekkende verhaal van de zoon van een immigrant die, hoewel is Italiaans van origine zal vechten voor Amerika in de Tweede Wereldoorlog, dat, want hij kreeg de keuze om ofwel naar de gevangenis of inschrijven in het leger, nadat hij werd gearresteerd voor het doen overval. Zo begint de reis van, Vito Scaletta, een man die uit een grote niemand zal worden een groot iemand en hij zal een belangrijke rol hebben in het tonen ons hoe het leven van een gangster was tijdens de 1940-1950's.
Toen Vito terugkomt uit de oorlog hij erachter komt dat zijn vader zijn moeder en zus heeft achtergelaten in een grote schuld en hun leven in gevaar is, omdat hij het geld heeft geleend van een groep van slechte mensen. Vito herenigt met zijn beste vriend, Joe Barbara, die hem introduceert met de maffia organisatie, omdat hij een manier om geld te verdienen nodig. En net als dat je gaat om te worden betrokken in de wereld van de georganiseerde misdaad en alles wat dit betekent. U zal worden met verschillende missies, zoals moord contracten, overvallen en je zal leven het leven van een echte Amerikaanse gangster in al zijn glorie.
En om zo'n leven het spel komt in uw hulp en geeft u een stad, Empire Bay, die is geïnspireerd op het echte leven steden uit die tijd, zoals New York, Boston, Chicago en veel meer leven. De auto's en de kleding zal kijken zo authentiek mogelijk en zelfs de gelicentieerde muziek uit die tijd zal vertellen dat je in een tijdperk dat echt mooi was te leven. Type Dit spel is meer van een third person shooter en je gaat doen veel, maar je zal ook het krijgen in vuist gevechten en je zal het toepassen van alle dingen die u tijdens uw tijd spended op de slagvelden hebben geleerd.
Ik heb nog nooit een spel dat maakte me zoveel zorgen over de hoofdpersoon en zijn leven en willen zien hoe het verhaal zal evolueren gespeeld, dit spel was voor mij zo veel beter dan een boek of film die ooit is gemaakt of geschreven over Amerika's 1950 gangsters. Als u wilt om dit spel te spelen dan gaan en downloaden via onze gratis games torrents website vandaag!