Constant C van Xbox 360 games torrents

Constant C van Xbox 360 games torrents

Vele, vele ... vele jaren na Albert Einstein publiceerde de speciale relativiteitstheorie te zeggen dat er niets sneller dan de snelheid van het licht, de mensheid stelt zijn hoop in de Superluminal Project om te reizen door de tijd en ruimte in de vrije tijd reizen.
 Als u vindt het idee aantrekkelijk, kun je het spel Constant C van Xbox 360 games torrents websites te krijgen. Zoek uit of de mensheid is eindelijk in staat om een ​​manier om de dood bedriegen en onsterfelijk te vinden, of het is gewoon een poging die uiteindelijk zal leiden tot een wereldwijde chaos.
De 2D-puzzel platformer is ontwikkeld en gepubliceerd door de International Games System Co., LTD en uitgebracht op 7 maart 2014.
U zult de redding robot die verplicht is om alle taken in de vergetelheid van de nog ruimte waar de angstaanjagende crisis is een tastbaar feit vervullen beheersen. Met behulp van de twee belangrijkste mechanica van het spel, 'de tijd het veld' en 'zwaartepunt verschuiven' vindt u de kleine bot controle door verschillende levels te voltooien elk niveau.
De mysterieuze gebeurtenissen die de vervorming van de tijd hebben veroorzaakt neemt u mee op een reis door meer dan 100 mind-draaien niveaus. De game is voorzien van een unieke futuristische sfeer begeleid door een geweldige soundtrack.
De Xbox 360-versie kreeg overwegend positieve reviews samen met een gunstige score van 8,5 op 10 van EGM's recensent, Ray Carsillo die ook commentaar "Constant C, een puzzel-platformer waarin spelers de controle over een onverschrokken robot proberen om rechts wetenschap misgegaan, meteen intrigeerde me toen ik voor het eerst zag op Tokyo Game Show van vorig jaar. Met een paar simpele drukken op een knop, de zwaartekracht en de tijd waren mijne commando, zodat de mogelijkheden voor talloze fysica gebaseerde puzzels werd meteen duidelijk. "