Ozongenerator För Vatten Treatment

Konsumenter som har upplevt en öppen spis eller nyligen restaurerade ett hem kan behöva göra sig av med lukten kvar med hjälp av en ozongenerator. I enlighet med Air Luftrenare Ström, när ozon från en ozongenerator kommer i kontakt med huden, kan det förmodligen slag den toxiska föreningen väteperoxid. Väteperoxid, allmänt känd som blekmedel, är formad genom nedsänkning ozon i vatten. Så när ozon kommer i kontakt med fuktiga kroppsdelar, som påminner om en lunga, det i huvudsak sorter bleka och kan orsaka andningsproblem. Meals and Drug Administration reglerar ozon från medicintekniska produkter och OSHA begränsar hur mycket ozon en arbetstagare kan bli upptäckt, men ingenting reglerar hur mycket ozon ett hus generator kan producera. Enligt EPA är ozon ibland användbar för dekontaminering ett rum som inte används av någon.
a href="http://www.blocket.se/ozongenerator">ozongenerator
Något som innehåller ett färgämne eller pigment är mer sannolikt att expertis skada från ozonsanering. Personer är dessutom särskilt rekommenderas att inte in i ett rum med en hög stadium av ozon. EPA innebär att ozonturbiner göra mycket för att minska luftföroreningar och lukter. Vetenskaplig forskning accepteras av EPA visar att ozon kan ta månader, until och med år, för att ta bort föroreningar inomhus kemisk luften. Använd en ozongenerator som frigör åtminstone 2.000 milligram ozon per timme.

Som svar på EPA, hur mycket skada en ozongenerator kan göra är beroende på dimensionerna hos det rum som innehåller generatorn. Samt, inte ozongenerator inställningarna inte ha en industristandard; ett medium inställning kan variera kraftigt mellan tillverkarna. Men det finns inte en vetenskaplig forskning kunskap när det gäller den långa-tidsperiod eller kort-tid oönskade effekter av sanering av organiska och kemiska föroreningar med ozon.