Nieuwe horloges van Diesel horloges sale

Goed nieuws voor de fans van diesel horloges: we hebben twee nieuwe horloges in ons assortiment van dit mooie merk. Deze nieuwe horloges hebben een stoere look en hele mooie wijzerplaten. De horloges van diesel worden gemaakt in diesel, de hoofdstad van diesel.

Dit nieuwe horloge van diesel,de diesel is vanaf nu verkrijgbaar bij diesel horloges shop. Het horloge is een model voor heren. De band is gemaakt van leder en heeft een stoere look. De horlogeband lijkt u twee delen te bestaan en heeft mooie stiksels en rosé gekleurde hardware. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal in PVD zwart en ook de wijzerplaat van het horloge is zwart. Het horloge heeft twee metertjes op de wijzerplaat: een secondewijzer en een metertje dat de minuten telt. De rosé details geven het horloge van diesel een moderne look.

Het Diesel Nieuwe horloge knalt van je arm af. Dit horloge heeft namelijk een zeer opvallende groene wijzerplaat. De kleur groen combineert mooi met het oranje logo en de oranje datumaanduiding en secondewijzer. De horlogeband van dit nieuwe diesel horloge is gemaakt van leder. De horlogekast is mat zwart, net als de hardware op de horlogeband. Allebei onze nieuwe diesel horloges zijn waterdicht tot 100 meter (10 ATM).