PlayStation 3 games torrents

PlayStation 3 games torrents

Leg je handen al de Peter Jackson's The Hobbit-trilogie, An Unexpected Journey De Verwoesting van Smaug en The Battle of the Fire Legers fans! Voor u in het bijzonder, en voor de rest van het woord, Traveller's Tales en MGM Interactive gecombineerd met Warner Bros. Interactive Entertainment en Feral Interactive creëerde dit geweldige spel dat vandaag de dag ben ik te presenteren aan u. Het spel volgt verhaallijn van de film (min of meer), maar brengt u in de hoofdrollen, als en alleen als je het downloaden uit de PlayStation 3 games torrents websites.
LEGO The Hobbit is bekend om zijn humor, voor zijn functies die onder meer de bouw van een grote Lego object met speciale materialen die je moet vinden en de veelheid figuurtjes die je kunt kiezen voor. De actie adventure game is vergelijkbaar met de nieuwste Lego games. Het bestaat op een grote kaart waar u tussen de verschillende gebeurtenissen uit waar u zal verzamelen of ruilen het specifieke materiaal dat u nodig hebt van een bepaalde missie kan bewegen.
Alle personages verschillen in de materie van de acties zij kunnen uitvoeren, waardoor de Dwarf Company een verzameling van wezens met verschillende capabilities.The missies vinden plaats op locaties zoals Bag End, The Misty Mountains, Goblin-stad, Hobbiton, Lake-Town, Dol Guldur, The Lonely en Rivendell.
Het spel werd uitgebracht op 8 april 2014 op meerdere gaming platforms, zodat alle fans het kan krijgen en probeer het. Het spel komt dichter bij de film via het praten figuurtjes. De dialoog wordt genomen uit de film met Christopher Lee de verteller van het spel.
Het spel kreeg overwegend positieve recensies, zoals we al verwachtten. De critici toegejuicht de humor en de visuals van het spel. Het spel kreeg een gunstige score van 9/10 op Steam en 3,5 / 5 op Metacritic. GRYOnline.pl's recensent commentaar "LEGO The Hobbit is een goed gemaakte spel dat elke nieuwe grond niet breekt. Interessant verhaal, de sfeer van de film en een grote wereld samengaan met oude gameplay oplossingen en bekende problemen. Midden-aarde gemaakt van bakstenen heeft een groot potentieel, maar de ontwikkelaars blijkbaar niet willen profiteren van dit alles (nog) te nemen. Fans van de serie en Tolkien aanbidders zal zeker plezier hebben vele uren, maar ze zullen niet versteld staan. "