2014 FIFA World Cup Brazilië

2014 FIFA World Cup Brazilië

2014 FIFA World Cup Brazilië is alles over de grote voetbalevenement, dat eens in de vier jaar gebeurt en deze keer zal worden genomen om de lichte en vrolijke sfeer van de Rio de Janeiro World Cup waar je concurreren in de ultieme voetbalevenement. Wil je dit spel downloaden vandaag en gaan om te zien wat er is alsof je in Rio dan downloaden via onze gratis PS3-games torrents website en spelen met je favoriete team, terwijl je zit op de bank met je PlayStation-controller in je handen.
Zoals voor de wedstrijd gezegd is alles over World Cup van vorig jaar en je zal er maar het is niet zo eenvoudig als u misschien denkt. De campaign mode zal ook de "Road to Rio de Janeiro", wat betekent dat je zal moeten gaan naar een kwalificatie podium en met andere nationale teams om te spelen in aanmerking te komen. En dit alles maakt het spel realistischer en geeft je meer van een authentieke ervaring van wat als het hebben om te concurreren in een geval van een dergelijke omvang.
Het spel heeft ook een zoete voorstelling van al het echte leven geïnspireerd stadions en het menu is in heldere en levendige groene en oranje kleuren om het warme gevoel van in Rio en het spel heeft ook een carnaval gevoel met de mensen dansen geven en gejuich. En je zal zeker voelt de warmte van het weer als je speelt, terwijl de zon ondergaat en je zult lichte veranderingen die echt laten zien hoe goed dit spel is en hoe goed het is ontwikkeld zien.
De gameplay is zo veel beter dan FIFA 2014 en het is meer snelle en het voelt meer realistische, krijg je ook beter dribbelen, grotere nauwkeurigheid en eerste aanraking monteurs alles blijkt dat dit spel veel is geëvolueerd sinds het begin van de serie. En schieten doelen is nog nooit zo de moeite waard wat betekent dat nu heb je veel cutscenes die laten alle toeschouwers over de hele wereld juichen terwijl ze naar je te kijken op grote of kleine schermen, en het is al een geweldige ervaring dat alleen een evenement als dit kan geven .
Algemeen is dit spel is zo veel beter dan de vorige FIFA-games die ik heb gespeeld, ook al is speciaal gemaakt voor het evenement World Cup en je zult er geen spijt te spelen! Dus geen afval meer tijd en download dit spel vandaag en af ​​te spelen op je PlayStation 3-console, kunt u het gratis downloaden van uit spelletjes torrents website en bekijk de andere PS3-games die we daar hebben.