Uncharted 4

Uncharted 4

Uncharted 4's A Thief End is een aankomende game die je niet wilt missen, het is de laatste wedstrijd in de Uncharted-serie dat Nathan Drake heeft als hoofdpersoon en je zal meer over zijn leven dat kan niet voor één uit te vinden tweede uit van het avontuur. Wilt u vandaag dit spel te spelen dan zorg ervoor dat u het downloaden van een gratis Xbox Eén spelletjes torrents website en plezier zijn de beste schatzoeker dat is out there.
Van wat ik heb gezien in de laatste E3 2015 demo, dit spel is verbazingwekkend en het is vol non-stop actie, en als ik actie zeg, ik meen het echt! Drake wilde settelen en nadat hij trouwde Elena Fisher hij leerde dat dingen gaan veranderen en kan hij eindelijk een normaal leven en uit de problemen blijven, maar avontuur laat je nooit alleen, ik bedoel hem ... Jij als hem spelen.
Drake's broer die werd verondersteld dood te zijn is eigenlijk leeft en reikt uit naar hem om zijn hulp te vragen en vernietigt zijn perfect perfect leven dat hij had. Dus nogmaals Drake moet zijn set van vaardigheden om een ​​goed gebruik te zetten en je zal dat doen door te gaan met zijn broer op reis te zoeken wat lijkt een verloren piratenschat, en doen dat ze moeten reizen naar een mystieke eiland. Het verhaal vindt plaats een paar jaar na de gebeurtenissen in de vorige game.
De game ziet er prachtig en de graphics zijn top, van wat ik heb gezien van de demo van dit spel gaat naar de beste Uncharted spel dat ik ooit zal spelen en er is geen twijfel over mogelijk, elk klein detail en aspect is genomen zorg om dit spel te laten lijken realistisch, hoewel het heeft dingen in die onmogelijk lijken. Drake zal hebben nu nieuwe combat en stealth skills en natuurlijk dat u in staat om alle dingen die je gebruikt om eerder in het vorige spel, zoals de hand te bestrijden en takedown de hand te doen zal zijn.
Uncharted 4 End Een dief zal worden uitgebracht op 18 maart 2016 en ik kon niet meer opgewonden en ongeduldig om dit geweldige spel te spelen, en als je net als ik dan wil je als een van de eerste mensen om het te spelen. Zo te doen dat alles wat je hoeft te doen is om naar onze spellen torrents website en je zult dit spel te krijgen in een mum van tijd en het zal gratis zijn! Dus zorg ervoor om het te controleren en eens een kijkje op de andere games die we daar hebben, misschien zult u iets dat je leuk vindt.