Tomb Raider Underworld

Tomb Raider Underworld

Tomb Raider Underworld is een van mijn favoriete Lara Croft games in deze serie en het heeft alles wat je zou verwachten en willen van uw favoriete heldin, een goed verhaal, geweldige plaatsen voor u om te verkennen en een veel mysterie. Als u wilt om dit spel te spelen vandaag, dan ik sterk u aanmoedigen om het downloaden van een gratis PC games torrents website en krijgen in een van de grootste avonturen die je ooit zal leven, dit spel zal niet teleur, beloven!
Het spel begint met uw favoriete meisje, Lara, exploderen haar eigen landhuis dit alles om te weten te komen wat er met haar moeder en voortzetting van de reis en het onderzoek van haar vader. Dan is het verhaal wordt teruggespoeld en we terug gaan in de week en we ontdekken dat Lara heeft ontdekt een aantal interessante dingen die kunnen leiden tot haar moeder en artefacten, zoals de hamer van Thor, die zij geloofde dat haar zou helpen de onderwereld te openen en haar vinden.
Naast een geweldig verhaal vol avontuur en mysterie, dit spel heeft ook nieuwe en betere verbeterde graphics en het milieu lijkt nu een veel natuurlijker en Lara lijkt meer menselijk. En ze heeft een verbeterde haar parkour, gymnastiek en free running vaardigheden, zodat je een betere Explorer kan worden en gaan naar plaatsen waar een normaal persoon niet kon en je gaat doen veel onderzoek in enorme open wereld van exotische locaties, dichte bossen en ga diep in de zee. Het is een ervaring die het zeker zal je het gevoel alsof je de tijd van je leven.
Dit alles toegevoegd aan haar koele combat skills en je zal meer dan gaan op een wandeling te doen. Je zult moeten dieren, verschillende zombies en skeletten en zelfs huurlingen die proberen in uw manier om te vechten. U zult ook moeten doen een heleboel klassieke Lara Croft's puzzels waar je moet uitzoeken welke weg te gaan en wat kan de beste route, want ja, nu heb je de mogelijkheid om te kiezen welke route u wilt nemen en wanneer u wilt te springen of die richel u wilt worstelen op. En als je ooit de weg kwijt, je hebt nu een sonar gadget die je omgeving scant en vertelt je waar je moet gaan.
Algemeen is dit spel is geweldig en je zeker hebben om het te spelen als je een fan van de serie of heb je net als adventure games, of leuke spelletjes in het algemeen. Dit spel zeker weet hoe je die adrenaline spike die je wilt voelen en je gaat dit spel en de serie liefde zelfs meer. Dus download dit spel vandaag gratis van onze gratis spellen torrents website, mis deze kans niet verspillen!