Download playstation 3 game torrent

Download playstation 3 game torrent

De hersenen .. Het menselijk brein is ongelooflijk geweldig en ongelooflijk intelligent, het is wat ons onderscheidt van Dieren- de rationaliteit. Het complex orgaan heeft de mogelijkheid van het opslaan van zoveel herinneringen, informatie, gevoelens. Maar in de tijd, we vergeten. Het moet de praktijk in staat zijn om dingen te leren en hen nooit vergeten.
 Wij wensen dat er een memory stick of iets dergelijks om de lawine van wat we zouden willen onthouden slaan. Niet om het idee van onsterfelijkheid te vermelden. Master Reboot neemt je mee in een wereld waar het woord dood lang is vergeten, waar je geen zorgen te maken over het onthouden. Download playstation 3 game torrent en voer de Ziel Cloud, de plaats waar je ziel onsterfelijk is.
De eerste persoon sci-fi adventure video game speelt zich af in de Ziel Cloud waar u de wereld van de game puzzels op te lossen in 34 schitterende omgevingen verkennen. Ziel Cloud is een futuristische gigantische server dat al je herinneringen opslaat wanneer je sterft. In de Ziel Cloud iedereen moet een eiland waar wolkenkrabbers, huizen en kamers houdt de herinneringen uit het verleden van de overledene aan te schaffen.
De achtervolgende spel voorzien van een opvallende visuele stijl, geweldig verhaal-lijn, psychologische elementen, een dynamische soundtrack en ondersteunt de Welshe taal. Het werd ontwikkeld en gepubliceerd door Wales Interactive, en uitgebracht op 29 oktober 2013.
Alex Castro van Twinfinite gaf het spel een gunstige beoordeling commentaar "" Al met al, Master Reboot is een prachtige weergave van de creativiteit en vindingrijkheid die bestaat in de indie wereld. Leuke gameplay, interessante puzzels, en een verfrissend nieuw concept duurzame ongeveer 8 uur te maken Master Reboot ongetwijfeld de moeite waard de $ 15 kost. "