Helldivers

Helldivers

Helldivers heeft geen genade als het gaat om de bestrijding. U zult de wrede dood onder ogen wanneer je tactische en co-op vaardigheden zijn niet genoeg tegen de sluwe vijanden. De Super Aarde is dichter in te storten omdat het beheerde democratie de lijnen tussen de regels leger en de overheid heeft stumped. Drie buitenaardse vijand races vielen de aarde en het is jouw taak om het te beschermen. Je maakt deel uit van de Helldivers, een zuivere gevechtseenheid zijn. Download PS 4 spel torrent en voer de dystopische futuristische wereld die op de rand van mislukking.
De game bevat zowel single-player en maximaal vier spelers co-op modes en het is een top-down shooter. Of u wilt uw teamwork te verbeteren of te testen, Helldivers nodigt u uit om de held van de Federatie te worden. Communicatie is essentieel en zelfs vitale meeste van de tijd. Bedek je teamgenoten, werken wapens en uitrusting verstandig, alles doen wat nodig is om de oorlog te winnen. In het geval heb je versterkingen, alles wat je hoeft te doen is het sturen van noodsignalen aan je vrienden die kan deelnemen en u helpen door middel van de actie elk moment. Maximaal vier spelers kunnen samen online of lokaal te spelen.
Om te winnen, moet je vechten en sluip door vijandelijke grondgebied, compleet missies en bel een dropship om u van de planeet. Maar natuurlijk, dat de prestaties moet je leren om je acties te coördineren en te voorkomen dat de vriendelijke slachtoffers, die naar mijn mening zijn de ventilator deel van het spel te bereiken.
De top-down shoot 'em up game werd ontwikkeld door Arrowhead Game Studios, uitgegeven door Sony Computer Entertainment en onlangs uitgebracht in maart 2015 voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Helldivers ontving meestal positieve reviews en scores na de release met IGN toekenning van deze 9/10 onder vermelding van "Brutal, geconcentreerd, en mechanisch rijke, Helldivers is een van de beste co-op actie ervaringen die je kunt hebben." Gamecritics deelt dezelfde positieve mening te zeggen "Hoewel het misschien niet uit als veel aan de oppervlakte, Helldivers heeft een hel van een veel gaande eenmaal spelers te graven in, en wordt een wegwerp interstellaire trooper overvallen dood planeten is nooit meer perfect vastgelegd dan hier."