Child of Light

Child of Light

Child of Light het is niet een spel alleen voor kinderen. Ik wil beginnen met te zeggen dit omdat ik weet dat veel gamers vermeden, denken dat het niet overeenkomt met hun leeftijd. Ik ben hier om je eerste indruk op het spel te veranderen. De belangrijkste reden dat maakte u van mening bent dat het een kinderachtig spel is gerelateerd aan zijn uiterlijk en het karakter dat is een klein meisje, toch? Nou, dit is uw kans om de werkelijkheid te ontlopen in een meeslepende sprookjesachtige spel dat uw logica en slimheid vele malen zal testen. Als ik u nog niet overtuigd om de PlayStation 3 game torrent nog downloaden, wachten om de rest te horen.
Child of Light is het resultaat van een vermoeiende werk als dialoog van de personages komt epische rhymes. Meer dan dat, de beelden zijn prachtig. Ja, is het spel bedoeld om ons in een sprookjesachtige reis, en het doet met elke inch op het scherm. Je zal de rol van prinses Aurora, de dochter van een hertog die altijd wilde in staat zijn om te vliegen te nemen. Voor haar mysterieuze dood, vertelde ze Aurora dat op een dag, zal ze het doen. Niet al te lang daarna, Aurora is gevonden koud als ijs in haar bed, gedacht te worden dood zijn door iedereen. Geloven dat ze nog steeds te slapen, Aurora wakker in het magische land van Lemuria. Er ontmoet ze en bevrijdt de Dame van het Bos, die haar de tragische verhaal van het land vertelt, hoe de koningin van Dark stuurde haar dochters naar de Lumineers stal: de maan, de zon en de sterren.
Je missie zal zijn om te helpen Aurora, de kleine vuurvlieg, Oengus en Finn aan de broodnodige Lumineers terug te brengen. Oplossen van de puzzels, vechten tegen de vijanden die je willen stoppen, en zijn de heldin in een spel geliefd bij alle-age-spelers. Een maximum van drie vijanden kan worden weergegeven in een gevecht met een baas vechten. Igniculus zal uw beste bondgenoot in de gevechten als zijn capaciteiten omvatten het verblindende de vijanden.
Child of Light is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, uitgegeven door Ubisoft en uitgebracht in april 2014 voor meerdere platformen. De platformactie, rollenspel, ontving adventure video game goede recensies na release met veel gamers en critici het aanbieden van het maximale scores. De PlayStation-versie van het spel kreeg 90,00% gunstige beoordelingen op GameRankings, een score van 9/5/10 op GameZone en 9,3 / 10 op IGN. Het spel biedt in ruil genoeg redenen voor u te geven ten minste een keer te proberen, omdat men het is genoeg om je wilt spelen over en weer.