Chisholm Trail partnere med Dallas Hot Spot til at tilbyde gæsterne naturlige, sundere kød mulighederDALLAS--(BUSINESS WIRE)--Texans smagsløg ikke synes at få nok af Chisholm Trail Longhorn Beefs lækrere og sundere rødt kød udvalg. Tidligere på året, Chisholm Trail parthaver hos Texas daglig høst at tilbyde hjem-levering af sine produkter, og nu oksekød co-op er annoncerer sit partnerskab med selskabet Caf, en up-and-coming comfort food restaurant beliggende i Dallas lavere Greenville område, at tilbyde græs longhorn oksekød restaurant mæcener.Selskabet Caf, den første restaurant venture for ejere Stephen White og Chris Cowan, er en ny komfort mad caf i Dallas, der serverer lokale og økologiske menupunkterne herunder gård-friske æg, græs og græsser kød, lokale producere, gård-friske mejeriprodukter, rå ost og glutenfrit bagværk. Caf har til formål at bryde den stereotype opfattelse af kedelig, sunde fødevarer og giver et dagligdags sted at finde nærende, kreative og lækre retter.

Vi kunne ikke være mere glade for at tilbyde Dallas restaurant-goers en ny placering til at nyde vores nærende longhorn oksekød, sagde Mike Crawford, Chisholm Trail partner. Alle er på udkig efter måder at spise sundere, og selskabet Caf er hurtigt ved at blive en af Dallas top steder at få fat i de bedst smagende retter, som ikke vil bryde din kost. I en by hvor mange restauranter hopper på vognen for lokale fødevarer, var glade for at være partner med en, der faktisk giver gæsterne naturlige retter med lokale råvarer som vores græs oksekød.I modsætning til almindelige kødkvæg opdrættes Chisholm Trail longhorns på familien ranches over Texas hvor longhorns er fri til at strejfe og græsse i åbne græsgange og trives uden tilsat hormoner eller unødvendige antibiotika. På grund af deres naturlige kost og gratis-roaming aktivitet producere Chisholm stier græs-hæves longhorns naturligt sundt rødt kød, leverer selskabet Caf velsmagende oksekød for sine retter med en naturlig, frisk twist på hverdagens komfort fødevarer.

Vi er altid på udkig for at berige folks liv og sunde spisevaner ved at have en bred vifte af naturlige og økologiske produkter til at nyde uden at ofre smag, sagde Stephen White, selskabet Caf medejer. Chisholm Trail oksekød passer godt med vores mission at give vores gæster gennem et rigtigt hjem-væk-fra-hjemmet madoplevelse ren komfort mad.

Med kun 141 kalorier pr. 3-ounce servering, 4 gram fedt og 49 mg kolesterol, har Chisholm Trail longhorn oksekød mindre fedt, kolesterol og kalorier end næsten alle andre kød eller fjerkræ tilgængelige. For dem efter den populære Paleo kost, som kræver mere kødforbrug, eller andre bare på udkig efter sundere kød valg, græs-hæves longhorn oksekød fungerer som en slankere alternativ til kylling, Tyrkiet, lammekød, svinekød og vildt og er en stor kilde til næringsstoffer som protein, jern, vitaminer B6 og B12, zink, selen og omega-3 fedtsyrer.

Ud over selskabet Caf, kan Chisholm Trail Longhorn oksekød findes på menuerne i Dallas Opa! Grill, Austins Chez Zee og The University of Texas chefkok og club restaurant på fire sæsoner Resort and Club i Las Colinas. Shoppere kan også finde Chisholm Trail Longhorn oksekød kan købes på naturlig sundhed butik, Anns helsekost Center og Herb Mart. Desuden, Texas daglig høst tilbyder levering af produkter at steder og fællesskaber på tværs af North Texas.

Om Chisholm Trail Longhorn oksekød Chisholm Trail Longhorn oksekød er en rancher-ejet og -drevne andelsselskab, der rejser longhorns lokalt på familien ranches omkring Texas. Chisholm Trail longhorns græsse på græsgange og trives uden tilsat hormoner eller unødvendige antibiotika, placere langt mindre stress på det naturlige miljø end korn-fodret kvæg rejst på dyrefabrikker. Chisholm Trail partnere er fokuseret på at give lækre røde kød for sunde spisere og uddanne folk på den ernæringsmæssige betydning af longhorn oksekød. For mere information, besøg www.eathealthybeef.org.

Om selskabet Caf selskabet Caf er en ny restaurant beliggende i berømte lavere Greenville nær downtown Dallas, der tilbyder naturlige, frisk billetpris. Selskabet Caf er passioneret om at give god smag komfort mad med en sund, økologisk twist. Restauranten er placeret på 2217 Greenville Avenue. For mere information, besøg http://www.companycafe.net.