nintendo3ds spelletjes torrents

nintendo3ds spelletjes torrents

Geen man die niet klagen omdat de tijd voorbij zo snel en toch hebben we niet alles wat we wilden doen en dan denken hoe geweldig het zou zijn om in staat zijn om de tijd te stoppen in plaats zelfs voor een paar seconden gratis nintendo3ds spelletjes torrents.
"Sonic Generations 'geeft u een van de beste en verwachte nieuws dat u een lange tijd gewacht, dat de tijd is niet langer uw vijand en dit alles, want je hebt alle tijd van de wereld om alle problemen die zijn uitgesteld lossen.
Met dit spel heb je de kracht die u zal toestaan ​​om terug te gaan in de tijd wanneer u wilt en het vinden van een oplossing voor alles wat je laat vallen in de tijd dus niet je tijd te verspillen voor niets deze keer ook.
En deze keer de ultieme uitdaging voor u zal zijn dat je terug in de tijd zal met een duidelijk aangegeven en die zullen moeten om te pleiten voor en dat is om Vene de moed hebben om opnieuw het gezicht van je vijanden, dus maak je klaar voor wat erger is.
Omdat ze meer gedaan moet worden en het verleden niet langer worden uitgesteld je nodig hebt om al deze taken uit te voeren en zal je te hulp Sonic sympathieke vrienden één, maar twee van de beste generaties komen, maar niet.
Daarom zul je deelnemen aan verschillende historische periodes waarin je nodig hebt om knock down alle vijanden deze tijd en zorg ervoor dat u verlost van hen eens en voor altijd omdat een andere kans dat je niet onder ogen zien.
Dus in de rol van Sonic moet vinden van de beste strategieën en methoden om op te treden tegen hen, maar ook heel voorzichtig zijn opdat gij niet van de jager de gejaagd, want hier is alles mogelijk geworden.
Het zal een felle confrontatie te zijn en tijdens deze confrontaties moet je bewijzen dat je een echte held en vechter en je kan het bewijzen dan het winnen van de duels en je zult zien je zult slagen als je trotseren het onmogelijke.