Пријателство !

Пријателство !

-Пријател е оној кој е тука за вас, иако повеќе би сакал да биде на друго место. Најдобар начин да се уништи непријателот е да се спријателите со него.smiley
-Секој ти е пријател, сè додека не се докаже спротивното.cool
-Да најдеш верен пријател, е исто како да си пронашол богатство.wink
-Сметајте ја староста преку бројот на пријателите, а не преку годините.indecision
-Вистински пријател е некој кој е тука за вас, кога никој друг веќе не е.laugh-
-Пријателството го дуплира задоволството, а ја дели тагата. пријател е некој кој знае се за тебе и уште те сака.heart