Daylight PS 4

Daylight PS 4

Zodra je de wereld van de game in te voeren, bent u dood wilde. Nu is dat een grote uitnodiging om het spel te spelen! Good job Zombie Studios! Serieus gesproken, worden mensen aangetrokken tot dit soort games die hun adrenaline te activeren. Bent u één van hen? Als dat zo is, zou ik waarschijnlijk begin je belt Sarah (de naam van het personage waarmee je de controle). Nou, Sarah, je oma was die. Ze is de reden waarom de twaalf heksen geesten proberen om je neer te achtervolgen. Ben je nog steeds met mij of heb ik schrikken je af? Wachten om de rest te horen.
Je wordt wakker in een verlaten ziekenhuis met geen idee waarom je daar bent, totdat je beginnen met het verkennen is. Geholpen door een telefoontje, glowsticks en fakkels, zul je leren dat twaalf heksen werden gedood en begraven op het terrein van het ziekenhuis, met een dertiende, je oma, ontsnappen de dood als gevolg van haar verraad van de andere twaalf. In een poging om wraak te nemen, zullen de heksen volg je stappen op de sinistere gangen van het ziekenhuis en de adiacent gevangenis. Je doel is om te zoeken naar notities en logboeken om de ‘sigil’, een semnificative punt voor de geschiedenis van het ziekenhuis en de vooruitgang naar het volgende niveau en, impliciet te verwerven, naar de vrijheid.
Het spel kreeg gemengde reviews na haar vrijlating. Gametrailers ‘recensent commentaar “Daylight’s potentie wordt verminderd door herhaling en afleiding, maar als je de kans om echt verdiept in zijn schaduw geworden hebben, kan het je echt trek in en maak je springt, vooral als je het dragen van een hoofdtelefoon. ”