gratis pc-games torrents

gratis pc-games torrents

Aztez is een nieuw spel dat het wordt ontwikkeld door een geweldig team bestond uit slechts twee mensen, het team het heet Team Kleurenblind en de naam is vrij representatief voor het spel dat we gaan om te praten over vandaag.
Dus wat we hier hebben is een cool spel gebaseerd op een actie side-scrolling brawler gemengd met een turn-based strategie die u waarschijnlijk zou zien in een bordspel. De release datum van het spel is niet bekend, maar we hopen dat dit spel later dit jaar beschikbaar en we weten nu al dat het gaat om beschikbaar op alle gaming platforms.
Laten we praten over het spel, is de actie geplaatst in het Azteekse rijk ongeveer 100 jaar voor de Spaanse invasie, en vanaf daar alles wat je hoeft te doen is vechten en uit te breiden uw grondgebied.
Een van de producenten van het spel ging op de E3 2014 met IGN en zei dat het algemene doel van dit spel is voor jou te ontmoeten en bestand tegen de Spaanse en schoppen ze uit Mexico, dus dit betekent dat als je van strategie bordspellen dan we zijn er zeker van om te zeggen dat dit spel is voor u gemaakt.
Een ander ding dat we zeiden dat representatief is voor dit spel, want van het team dat het ontwikkeld is de kleuren, of één kleur .... rood. Omdat zwart en wit zijn geen kleuren als je niet weet dat dit nu. Er zijn dus geen kleuren dan ook, behalve voor het bloed van de vijanden die je te doden, de rest is zwart, wit en grijs en we love it! Er is niets bijzonders, niets te ingewikkeld en het lijkt niet het type spel dat 20 uur ter waarde van tutorials zou hebben.
Van wat we hebben gezien tot nu toe dit spel ziet en speelt geweldig en we zijn echt naar uit om het te spelen wanneer het zal worden uitgebracht, van wat we hebben gehoord dat het gaat om de eerste en vervolgens beschikbaar voor de PC voor de PlayStation 4, Xbox One en PlayStation Vita. Natuurlijk is dat raden we u om het te krijgen wanneer het verschijnt van de gratis pc-games torrents websites die u tijd en geld besparen op hetzelfde moment.