pc-games torrents

pc-games torrents

Dief is wat je een liefde kunnen noemen of haat het type spel en ik zal u vertellen waarom. Het spel is een reboot van de oorspronkelijke dief serie en als de hoofdpersoon of held, maar u wilt om hem te bellen, is nog steeds Garret de meesterdief
Het belangrijkste verhaal van het spel is hetzelfde als voorheen, speel je als Garrett, iets van een Robin Hood geïnspireerd protagonist stelen van de rijken en het helpen van de armen en de actie wordt geplaatst honderd jaar na de gebeurtenissen in de eerste wedstrijd van deze serie en het heelal blijft hetzelfde, je spelen in een zeer grote stad dat ook verwarrend kan zijn. Gevuld met donkere en smokey steegjes perfect voor je te verbergen en onopgemerkt de stad is niet zoals uw gebruikelijke sandbox type stad vanwege de frustrerende laadschermen.
Een nieuwe coole toevoeging aan het spel is de snelle dashboard bekend als de klap mogelijkheid waarmee je onopgemerkt achter je tegenstander te gaan en voelt u zich als een ninja, andere frustrerende delen zijn de level design in het spel dat niet toestaan ​​om te klimmen op dingen die je normaal gesproken in staat zijn om.
Een ander cool ding dat u kunt houden of haat is de Focus functie die in feite uw "spider sense" die je vertelt waar je moet gaan, wat dingen die je kunt grijpen en helpt je in de strijd door het vertragen van de attack tijd en vertelt u hoe u effectief take down je tegenstander, maar voor mij deze functie maakte het spel veel te gemakkelijk.
Aan de andere kant zal je helemaal als de wapens die Garrett heeft onder zijn mouwen en hoe creatief je kunt worden als het gaat om stealth en de aanval en dit is wat dit spel is alles over: stil, wees er snel en effectief. U kunt water pijlen kan schieten op vlammende fakkels aan het licht op je pad te doden en zijn ongezien.
Al met al is dit spel is heel behoorlijk en als je stealth spel dat vereist dat je geduldig en behendig zijn, dan moet u zeker om dit spel uit te proberen en vertel ons wat je denkt. Dit spel is beschikbaar op verschillende platformen, maar als je wilt spelen op je computer raden wij u aan het te krijgen van de gratis pc-games torrents websites.