PS4 spellen torrents

 PS4 spellen torrents

Wat een succes omarmde het platform video game, Rayman Legends! De visuals, controles, soundtrack, de algehele gameplay, level design en de grote hoeveelheid content bracht het spel de titel van "een van de beste platformactie video games ooit gemaakt". Het won ook verschillende awards. Rayman Legends werd aangekondigd op Electronic Entertainment Expo 2013, ontwikkeld door Ubisoft Montpellier, uitgegeven door Ubisoft en uitgebracht in september 2013 voor Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PlayStation Vita platforms en in februari 2014 voor de Xbox en PlayStation One 4. De laatste versie is te vinden op PS4 spellen torrents websites.
Het verhaal volgt Rayman en zijn vrienden die op een reddingsmissie te gaan. De tien prinsessen van het land en de Teensies worden gevangen gehouden door de Dark Teensies. U zal de controle Rayman, Globox of een ander teken als ze eenmaal zijn bevrijd. Als u meer besparen en meer Teensies je bent in staat om andere delen van de wereld te openen. Er zijn 120 niveaus, sommige moeten zo snel mogelijk worden voltooid. Het spel beschikt ook over dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Verdienen meer trofeeën zal je niveau van 'awesomeness' vergroten. Hoe geweldig kan je worden? Krijg je spel en uit te vinden.
Zoals ik al eerder zei, het spel werd overweldigd met woorden van lof van recensenten spel zoals Edge die het spel een 9/10 zeggen: "Een van de meest jubelende, levendig voorstellen en openhartige platformers om mee te gaan in een lange tijd" gaf . En zo deed IGN Jose Otero die het spel heeft een beoordeling 9.5 / 10 bevestigende "Natuurlijk, Rayman begint met eenvoudige rennen, springen, en ponsen, maar voordat je het weet zit je verleden tientallen dodelijke valstrikken sluipen, strijd enorme eindbazen, of spelen door middel van geweldige uitdaging levels die er uitzien als '90s muziek video's. Elke keer als ik dacht dat ik een persoonlijke favoriet podium, de volgende kwam langs en vervangen ".