PlayStation 4 games torrents

PlayStation 4 games torrents

FIFA 14 is het type spel dat je wilt spelen, maar je hoeft niet tutorials nodig want je denkt dat je alles weet en je bent niet verkeerd, het; s moeilijk voor spel als dit zo dicht mogelijk bij het echte leven mogelijk en nog steeds te blijven brengen nieuwe en frisse elk jaar iets.
De FIFA 14 misschien niet zo revolutionair als andere games, maar dat is niet een slechte zaak omdat de mensen al hou van dit spel als het is en een poging op het veranderen van het spel zou kunnen komen in niet zo'n prettige manier.
Als het niet kapot is, repareer het dan niet. We hebben het! Maar dit spel is echt gewoon FIFA 13 met het jaar veranderd? Nou nee. Er zijn veel kleine veranderingen die worden verwelkomd en de echte authentieke FIFA spelers zullen hen zeker merken.
Alle kleine veranderingen zijn gewoon de beste uit te brengen dat de FIFA te bieden heeft. Nu heb je een meer natuurlijke relatie tussen de speler en de bal en de beweging lijkt vloeiender dan monteur en je kunt een echt gevoel van momentum zien wanneer u de snelheid te verhogen.
Het spel bevat meer dan zestig stadions en alles wat buiten het spel eruit ziet, voelt en klinkt geweldig. Dribbelen is beter geworden en het kan gedaan worden in tandem, dit is een geweldige aanvulling op het spel en de passerende is nog steeds zo slordig als voorheen.
Een ander ding dat aangenaam was, was de verbeterde AI van de teamgenoten en tegenstanders en al het lijkt reëler dan voorheen. We hebben gemerkt dat zelfs de bal heeft een aantal nieuwe monteurs en we hebben gescoorde doelpunten op een manier die we nog niet eerder zagen in andere FIFA-games.
Het feit dat je zo veel opties om te spelen, zoals kampioenschap, buiten het seizoen of gewoon een vriendschappelijke wedstrijd is wat maakt dit spel zo leuk en kunnen we duidelijk zien waarom het is een all time favoriet voor zo veel mensen.
 FIFA Ultimate team, die in het vorige spel werd geïntroduceerd is nu terug en we zijn blij, want dit is gewoon het ding dat de FIFA ontbrak, concurrentie! Weet je hebt één spel, competitie en vriendschappelijke wedstrijd met andere mensen online. En je krijgt munten voor zowel offline of online te spelen.
Om eerlijk dit spel is de beste FIFA-spel tot nu toe, is het zeer goed gemaakt zijn, hebben ze geen dingen die je waarschijnlijk niet zou willen of nodig hebt toe te voegen en het is echt waar wat voetbal / voetbal is. Als u wilt dit spel te spelen, en we raden u aan, ga en het krijgen van gratis PlayStation 4 games torrents websites vandaag!