PS4 spellen torrents

PS4 spellen torrents
Details na informatie na informatie is alles wat ik kan zien in de trailer van de Get Even spel en als een gameress (ja, je hebt goed gelezen dat een vrouwelijke gamer) Ik ben het absoluut waardeer het werk The Farm 51 bedrijf in kwestie van visuals. Het spel wordt prolly gaat zelf gepubliceerd door de Poolse video game studio, maar de release datum is nog onbekend. U kunt het downloaden op uw eigen beweging uit PS4 spellen torrents websites, maar als ik jou was, zou ik wachten totdat het spel kicks in.
Hoewel we niet veel weten over het spel het verhaal Wojciech Pazdur, de directeur van ontwikkeling, geeft ons enkele aanknopingspunten over het thema van het spel. Geïnspireerd door The Butterfly Effect film wordt Pazdur het creëren van een spel over het menselijk geheugen. In het spel kun je het geheugen van een dode letter in te voeren en te veranderen de loop der gebeurtenissen, om hem te redden. Het spel is een first person shooter 'gemengd' met multiplayer componenten die het mogelijk maken de speler om samen te werken met ofwel zijn / haar vrienden of AI karakters.
Het spel volgt de onderzoeker "Black" die werkt voor de regering en verschillende VIP's en 'het is meer in een omgeving van horror of ernstige science fiction. De titel betekent om de score te regelen. Het gaat over twee jongens die willen krijgen zelfs op elkaar. Daarom hebben we twee verhalen, twee helden, en een zeer persoonlijke drama tussen hen. Het is niet een episch verhaal in any way. Het is een verhaal over de mens. ", Zoals Pazdur zei in een interview met Dan Crawley." Na 10 minuten van het spelen van een first-person shooter, weet je precies wat het gedrag van uw vijanden zullen zijn, "bevestigde hij. "We wilden iets dat meer twisted en gek zal maken."
Ik weet niet over u, maar ik ben helemaal geïntrigeerd door deze aankomende spel al. Ik zal u nu laten met de retorische vraag van de trailer "Wat is echt?"