pc-games torrents

pc-games torrents

Quantum Pauze is een van de spellen zijn we echt naar uit om te spelen en het zal worden uitgebracht op 5 april, volgend jaar. De presentatie van het spel is mindblowing en de lokalen ons vertellen dat het niet alleen een goed verhaal, maar zelfs een meer geweldige gameplay zal hebben.
Het verhaal dat dit spel probeert te vertellen is dat er een tijd was reizen experiment dat verkeerd ging en omdat dat de tijd begint te breken. Vanwege de mislukking van dit experiment, kregen drie personen keer controlerende bevoegdheden. Zij zijn de belangrijkste personages en hun relatie verandert nadat ze de krachten omdat één van hen, Serene, keert zich tegen de andere twee.
De game ziet er geweldig uit en van wat we hebben gezien van de personages in het spel zijn eigenlijk echte acteurs die ook spelen in de digitale voorstelling die gaat over de gameplay. De hoofdpersoon, Jack Joyce wordt gespeeld door dezelfde man die je wel zullen kennen van de Xmen films, Shawn Ashmore die de bekende superheld en mutante Iceman speelt. Jack's broer William Joyce, wordt gespeeld door Dominic Monaghan, die staat bekend om zijn hoofdrol in de tv-serie show genaamd verloren en een ander geweldig acteur uit nog een andere grote tv-show, Game of Thrones is Aidan Gillen die in het spel de rol speelt van de antagonist, Paul Serene, de oprichter van Monarch Solution, het kwaad bedrijf dat na de protagonisten van het spel,
Laten we nu praten over wat je moet doen in dit spel. Nou, de belangrijkste doel is om de tijd die loopt uit op te slaan en Serene, die nadat u de hele tijd te verslaan. Je begint door te spelen met Jack en heb je de mogelijkheid om de tijd te stoppen.
We hou echt van het idee achter dit spel, dat is zeer origineel en is alsof er niets dat je ooit hebt gezien. Met de mogelijkheid om de tijd te controleren moet groot zijn en we kunnen niet wachten om te zien hoe voelt dat volgend jaar, wanneer we dit geweldige spel zal spelen.
Als we erin geslaagd om je aandacht te krijgen over dit spel en je wilt het eens proberen wanneer het zal worden vrijgegeven van de zorg ervoor dat de gratis pc-games torrents websites die dit spel voor u beschikbaar om te spelen zal moeten controleren.