Borderlands 2: Headhunter 5- Sir Hammerlock Versus de Zoon van Crawmerax

Borderlands 2: Headhunter 5- Sir Hammerlock Versus de Zoon van Crawmerax

Het is zomer, het is zonnig en het is de perfecte tijd voor wat plezier met de nieuwe en laatste Borderlands 2: Headhunter 5- Sir Hammerlock Versus de Zoon van Crawmerax. Het spel werd ontwikkeld door Gearbox Software en uitgegeven door 2K Games. De first-person shooter werd uitgebracht op 15 april 2014 voor niets meer dan $ 2,99 / 2,99 € / £ 2,39 op Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360, de laatste versie beschikbaar zijn om te downloaden op Xbox 360 games torrents websites.
Het spel is de uitnodiging van de Sir Hammerlock om hem, Brick, Mordechai en Lilith mee op een zorgeloos vakantie op warme Bam Island ... of althans dat is het lijkt in het begin. Sir Hammerlock prijst zichzelf voor zijn zelfgemaakte brouwsel en alles ziet er rustig en aangenaam, tot wanneer een grotesk enorme beest ontvoert de erudiete jager en sleept hem ondergronds. Gelukkig, Crazy Earl en Mordechai zijn er om te helpen hun collega herstellen. Maar maak je jezelf niet comfortabel omdat de actie is nog niet voorbij ... eigenlijk niet eens starten.
Uw vakantie begint met een strijd tegen een enemy- Crawmerax Jr., de grote krab worm zoon van The Secret Armory of General Knoxx. Deze keer bemanning Sir Hammerlock is ontspannen op de deken in de zon, dus misschien wil om samen te werken met een aantal van je vrienden. Als u verslaan Crawmerax Jr wordt u beloond met het dragen van zijn gekrompen hoofd. Zorg ervoor dat u niet vergeten om uw zonnebrandcrème mee te nemen!
Het spel kreeg een gelukkig 8 van de tien van Gamespot met Cameron Woolsey waarin staat dat "Sir Hammerlock versus de Zoon van Crawmerax is een korte maar onderhoudende episode die eindigt op een hoge noot, met de dingen eindelijk op zoek helderder voor de moegestreden kluis jagers . Misschien nu ze kunnen beginnen op die welverdiende pauze ".