Xbox 360 games torrents

Xbox 360 games torrents

Mijn favoriete all time Need for Speed-game was 2005's Most Wanted en toen ik zag in 2012 dat EA is het vrijgeven van een andere Need for Speed ​​Most Wanted ik super enthousiast. Maar na het spelen van de nieuwe game al die opwinding verdween want dit spel was niet eens in de buurt om de een 2005.
Dit betekent niet dat ik denk dat de nieuwe Most Wanted is eigenlijk een slecht spel, het is gewoon lijkt met andere Criterion games zoals Burnout Paradise of Need for Speed ​​Hot Pursuit, waar je kunt zien dat ze zich meer op de auto's en hoe ze rijden en kijken en minder op de gameplay en verhaal, dat niet leuk was omdat het verhaal is wat maakte de eerste Most Wanted het grote spel dat het was.
Need for Speed ​​Most Wanted was alles over weglopen van de politie en zijn de bad guy die iedereen wil vangen, nu bent u meer een racer die nog steeds vecht met de politie, maar je belangrijkste doel is om billboards te vernietigen ...
Als het verhaal van het spel kunnen zijn een teleurstelling dan het spel zelf niet. Je hebt ongeveer 40 auto's die je kunt spelen met en in plaats van ze te kopen moet je om ze te vinden. Een ding dat is niet per se prettig is dat je alle races niet kan doen met slechts één auto, omdat elke auto heeft zijn specifieke races.
Naast dat je moet duelleren met 10 verschillende rivalen en dit is meer als een uitdaging dan een missie, nadat je een racer verslaan, moet je zijn wielen te nemen. De rij-ervaring is geweldig, auto's voelen echt en hun dynamiek en het gewicht het is echt hoe het zou moeten zijn, dus varen rond de grote stad van Fairhaven dat is een genot.
Dit spel al is uniek, het is echt lijkt op de Burnout Paradise stijl, want je hebt veel uitdagingen te bereiken en je echt wilt er opblijven of je vrienden zullen komen en versla je record.
Een koele ding dat nieuw is voor dit spel is dat u uw auto kunt mod op de vlucht en het EasyDrive menu maakt het zo veel makkelijker op deze manier.
Al met al de nieuwe Most Wanted is een geweldig spel, je niet een verhaal zo groot als in het klassieke spel, maar in rust alles is beter, de auto's, de rij-ervaring, het landschap en zelfs de politie. Wij raden u aan dit spel te krijgen van de gratis Xbox 360 games torrents websites.